(Poistunut julkaisusta)

4-5 rakennusalan opiskelijaa arkkitehti-, rakenne- ja LVI-suunnittelutehtäviin kesäksi 2020!
United Founders Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haku United Foundersin kesätyöpaikkoihin vuodelle 2020 on nyt auki!

Luvassa on ykköspaikkoja 4-5 rakennusalan opiskelijalle kesälle 2020. Tänä vuonna haemme kesätyöntekijöitä arkkitehti-, rakenne- ja LVI-suunnittelutehtäviin. Olet hakemamme tyyppi, jos olet rakentamisen rokkikukko, intohimoinen oppija ja uusien haasteiden rakastaja, joka on valmis rikastuttamaan yhteisöämme omalla huumorintajullaan ja elämänkokemuksellaan!

Pääset tutustumaan meihin tarkemmin nettisivujemme, Instagramin, Facebookin ja LinkedIn-sivumme avulla. Nettisivuilta löydät esimerkiksi aikaisempien kesätyöntekijöidemme kuvauksia duuneistaan ja UF:llä työskentelystä. Tsekkaa niistä työtehtävien sisällöt ja luonne tekijöidensä kertomana. Facebookin puolelta löydät mm. Viikon kasvo -sarjan, jossa avataan United Foundersin maailmaa ja kerrotaan työntekijöistämme työpöytien ja projektien takana. Ottamalla Instagramimme sekä hashtagin #UFjengi seurantaan pääset tutustumaan meihin vielä tarkemmin.

Lähetä kesätyöhakemuksesi ja CV:si ilmoituksessa mainittuun osoitteeseen. Mainitse hakemuksessa tehtävä, jota ensisijaisesti haet (arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, LVI-suunnittelu). Käsittelemme hakemukset heti niiden saavuttua ja järjestämme myös haastatteluja saman tien. Laita siis pian hakemusta tulemaan! :)

Olemme Vastuullinen kesäduunipaikka 2020. #VKD20