3D-Win-asiantuntija, Novatron Oy
Novatron Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2021

Novatron on suomalainen infrarakentamisen automaatioon erikoistunut perheyritys. Tarjoamme ratkaisuja työmaiden digitalisointiin ja työkoneiden robotisointiin. Kehitämme, valmistamme ja toimitamme laitteita ja ohjelmistoja, joilla parannetaan infrarakentamisen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta.

Asiakkaitamme ovat maanrakennusurakoitsijat ja työkonevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Olemme yli 130 ammattilaisen tiimi, jolla on 30 vuoden kokemus infrarakentamisen automaatiosta. Pääkonttorimme sijaitsee Pirkkalassa, ja Suomessa meillä on toimistot myös Oulussa sekä Espoossa. Ulkomailla toimimme pääosin saksalaisen yhteistyökumppanimme MOBA AG:n myyntikanavien kautta.

Haemme nyt 3D-WIN-ASIANTUNTIJAA

Novatron Oy:n omistama 3D-Win on suomalainen korkeatasoinen ohjelmisto mittaus-, paikkatieto-, kartta- ja suunnittelutarpeisiin. 3D-Win lisäosineen on suunniteltu kattamaan paikkatiedon ammattilaisten kaikki tarpeet maanmittauksesta valmiisiin aineistoihin. Asiantuntijana tulet työskentelemään osana 3D-Win-tukitiimiämme asiakastuen monipuolisissa ja haastavissa tehtävissä. Tehtävää voit hoitaa Oulun, Espoon tai Pirkkalan toimipisteestämme käsin, mutta kotikonttorista käsin työskentely on myös mahdollista.

Etsimme ammattilaista, jolla on jo kertynyt työkokemusta suunnittelu- ja/tai paikkatietosovelluksista. Työkokemus asiakastuessa toimimisesta katsotaan eduksesi. Kiinnostuksesi mukaan tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä kehittämään koulutuspalveluitamme 3D-Win-asiantuntijana. Jos käytät suomen kielen lisäksi sujuvasti myös muita kieliä, niin muista mainita osaamisesi hakemuksessasi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävänkuvan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Olemme infrarakentamisen yksi suurimmista digitalisoijista omilla, alaa mullistavilla tuotteillamme. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa 2021.
Hae tehtävään jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 30.6. mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi (lomalla 28.6. - 25.7.)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1458254
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mira Perttula (mira.perttula (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 0504444418
  • Sijainti: Pirkkala, Espoo, Oulu