3D-valmistussuunnittelija - Turun Teräskaluste Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Etsimme vahvassa nousukiidossa olevalle Turun Teräskaluste Oy:lle 3D-valmistussuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Turun Teräskaluste Oy suunnittelee, tuotteistaa ja valmistaa ainutlaatuisia metallipainotteisia tuotteita, kuten erilaisia kaiteita, irto-, erikois- ja kiintokalusteita arvostetuille asiakkaille laivoihin, julkisiin rakennuksiin ja vientiyrityksille ympäri maailmaa. Pääasiallisia toiminta-alueita ovat rakentamiseen liittyvät projektit ja meriteollisuus.

Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan Solidworks-ohjelmistolla uniikkeja, projektikohtaisia ratkaisuja mielenkiintoisiin kohteisiin. Turun Teräskalusteella on alalta vuosikymmenten kokemus ja asiakkuuksia ympäri maailman.

Tuotteet valmistetaan itse kiveä, lasia, puuta ja metallia käyttäen. Metalliosien osalta tuotteet on valmistettu jaloteräksistä tai värimetalleista. Työssä suunnitteletkin metallialan valmistuskuvia, joiden pohjalta luotavien tuotteiden valmistettavuus tulee olla kiitettävällä tasolla.

Tehtävässä viihdyt ja menestyt, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta 3D-suunnittelusta sekä projektiosaamista. Toivomme, ettei sinulla mene sormi suuhun kiperimmässäkään tilanteessa vaan osaat ratkoa ongelmia myös itsenäisesti. Tarjoamme sinulle työhösi kuitenkin koko talon tuen ja olemme valmiit panostamaan osaamiseesi, jotta saavutat kaiken mitä tehtävällä on tarjota! Työyhteisömme on tiivis ja jokaisen työntekijämme panosta arvostetaan.

Lisää Turun Teräskalusteesta työpaikkana ja työnantajana pääset lukemaan urasivuiltamme: http://ura.tuteka.fi/

Instagram käytössä? Katso lisää aiemmista suunnittelutyömme helmistä Instagramista: @tuteka1946

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla "3D-suunnittelija". CV:nä käy myös hyvin täytetty LinkedIn-profiili.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen arkisin klo 9-16 numerosta 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi. 

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286780
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 18.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku