(Poistunut julkaisusta)

3D-valmistussuunnittelija - Turun Teräskaluste Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Etsimme hyvässä nousukiidossa olevalle Turun Teräskaluste Oy:lle 3D-valmistussuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Turun Teräskaluste Oy suunnittelee, tuotteistaa ja valmistaa ainutlaatuisia metallipainotteisia tuotteita, kuten erilaisia kaiteita, irto-, erikois- ja kiintokalusteita arvostetuille asiakkaille laivoihin, julkisiin rakennuksiin ja vientiyrityksille ympäri maailmaa. Pääasiallisia toiminta-alueita ovat rakentamiseen liittyvät projektit ja meriteollisuus.

Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan uniikkeja, projektikohtaisia ratkaisuja mielenkiintoisiin kohteisiin. Turun Teräskalusteella on alalta vuosikymmenten kokemus ja asiakkuuksia ympäri maailman.

Tuotteet valmistetaan itse kiveä, lasia, puuta ja metallia käyttäen. Metalliosien osalta tuotteet on valmistettu jaloteräksistä tai värimetalleista. Työssä suunnitteletkin metallialan valmistuskuvia, joiden pohjalta luotavien tuotteiden valmistettavuus tulee olla kiitettävällä tasolla.

Tehtävässä viihdyt ja menestyt, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta 3D-suunnittelusta sekä projektiosaamista. Toivomme, ettei sinulla mene sormi suuhun kiperimmässäkään tilanteessa vaan osaat ratkoa ongelmia myös itsenäisesti. Tarjoamme sinulle työhösi kuitenkin koko talon tuen ja olemme valmiit panostamaan osaamiseesi, jotta saavutat kaiken mitä tehtävällä on tarjota! Työyhteisömme on tiivis ja jokaisen työntekijämme panosta arvostetaan.

Katso lisää aiemmista suunnittelutyömme helmistä Instagramista: @tuteka1946

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla "3D-suunnittelija". CV:nä hyväksymme myös hyvin täytetyn LinkedIn-profiilin.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen numerosta 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi. Kyselyt tehtävästä 7.1.2019 alkaen arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/