(Poistunut julkaisusta)

3D-valmistussuunnittelija - Turun Teräskaluste Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Turun Teräskaluste Oy suunnittelee, tuotteistaa ja valmistaa metallipainotteisia tuotteita, kuten erilaisia kaiteita, irto-, erikois- ja kiintokalusteita arvostetuille asiakkaille laivoihin, julkisiin rakennuksiin ja vientiyrityksille ympäri maailmaa. Pääasiallisia toiminta-alueita ovat rakentamiseen liittyvät projektit ja meriteollisuus. Tärkein valttikortti on vankka ja pitkä kokemus ja osaaminen alalta.

Haemme Turun Teräskaluste Oy:lle kasvun tueksi monipuoliset taidot omaavaa 3D-valmistussuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi suunnittelet metallialan valmistuskuvia, joiden pohjalta luotavien tuotteiden valmistettavuus tulee olla kiitettävällä tasolla. Tuotteet ovat useimmiten projektikohtaisia uniikkeja ratkaisuja, jotka suunnitellaan, tuotteistetaan ja valmistetaan itse kiveä, lasia, puuta ja metallia käyttäen. Metalliosien osalta tuotteet on valmistettu jaloteräksistä tai värimetalleista. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tuleekin olla aiempaa kokemusta 3D-suunnittelusta.

Edellytämme

- erinomaista Solid Works 3D-osaamista (muu cad-osaaminen eduksi)
- projektiosaamista
- englannin kielen taitoa
- ongelmanratkaisukykyä ja itsenäistä otetta työhön

Tarjoamme
- mukavan työympäristön ja haastavat työtehtävät osana osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä.
- vakituisen työsuhteen Turun Teräskalusteen palkkalistoilla
- kiinnostavat työtehtävät ja mahdollisuuden edetä työssäsi

Lisätietoja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen numerosta 010 2306 523. Hae tehtävään Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai meilitse tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla 3D, vain nämä hakemukset ovat mukana hakuprosessissa.