3D-tulostustuotteiden myyntiin tekninen myyjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme energistä tekijää teollisuuden B2B-myyntiin!   

Asiakkaamme on alalla kymmeniä vuosia toiminut luotettava vakavarainen toimija. Heillä on 3D-tulostimien ja mittauslaitteiden myyntitiimissä tekniselle myyjälle tarvetta. Tuotteilla on paljon valtakunnallisia asiakkaita ja menestymisen jatkamiseen etsimme vastuullista asiantuntijaa ja myynnin tekijää.  

Toivomme sinulta myyntihenkisyyttä, sitkeyttä ja kunnianhimoa menestyä tehtävässä. Olet aiemmin jo tehnyt teknisten tuotteiden myyntiä ja sinulla on tietämystä alasta. Voit hoitaa myyntityötä etätyönä omalta asuinpaikkakunnaltasi ja käyt aktiivisesti asiakkailla. Kykenet työskentelemään itsenäisesti tarvittaessa myös englannin kielellä. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen tehtävän, jossa menestyä ja kehittyä. Tavoittelemme organisaationa kasvua ja panostamme työntekijöihimme, työkaluihimme sen mukaisesti.  Tahtonamme on palkita onnistumisista ja käytössäsi on organisaation ja päämiestemme vahva tuki työssäsi. Palkka on kiinteä hyvä pohjapalkka + myynnin mukainen provisio.  

Kiinnostuitko? Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Osoita kiinnostuksesi täyttämällä hakemus https://www.workpower.fi/tyopaikat/tyopaikat/3D-tulostustuotteiden-myyntiin-tekninen-myyja/
tai lähettämällä hakemus s-postilla jonna.kanerva@workpower.fi. Hakuprosessissa voidaan käyttää myös videohaastatteluja, josta tulee linkki s-postiisi haun edetessä.  
 
Kyselyihin vastaa HR-koordinaattori Jonna Kanerva, p. 045 139 7492 tai Lasse Lehtinen, p. 040 676 2121. 
 
Avainsanat: myynti, tekninen myyjä, pitkäaikainen, kokopäivätyö,  
kiinteä palkka, provisio, liikkuva työ, b2b, rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225792
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pohjanmaa, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Muu Paikkakunta