(Poistunut julkaisusta)

3D-tulostaja/koneistaja
3D Formtech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

3D-tulostaminen ei ole vain tulevaisuutta, se on tätä päivää.

Maailma muuttuu ja teknologia vielä nopeammin. Se mikä tänään tuntuu mahdottomalta, voi olla totisinta totta nopeammin kuin huomaammekaan. Teollisuustason 3D-tulostaminen tarjoaa entistä kehittyneempiä ratkaisuja ja uusia tapoja tehdä asiat. Haluatko sinä sanoa kyllä ihan uusimmille teknologioille?

Nyt olisi tarjolla ainutlaatuinen sekä erittäin mielenkiintoinen tehtävä kehittyvällä ja kasvavalla alalla. Haemme 3D Formtech Oy:lle Jyväskylään 3D-tulostajaa/koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Pääpaino tehtävässä on metallin tulostamisessa ja siihen kuuluu myös koneistamista, sekä kappaleiden valmistelua ja viimeistelyä käsityökalujen avulla. Työnkuvaan kuuluu lisäksi ajoittain muovipuolen tulostustehtäviä. Edellytämme hakijalta koneistustaustaa, ymmärrystä työstötekniikoista sekä käsityökalujen käyttötaitoa. Eduksi on CAD/CAM-osaaminen tai kokemus Fusion 360-ohjelman käytöstä.

Tärkeitä ominaisuuksia hakijalla ovat oma-aloitteisuus sekä halu oppia, kehittyä ja kehittää. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, joten arvostamme työtä pelkäämätöntä asennetta ja reipasta työotetta. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 ja hakija työllistyy vakituiseen työsuhteeseen suoraan 3D Formtech Oy:lle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Aleksi Arjakka 0400 278 937 / aleksi.arjakka@adecco.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 7.7.2020 osoitteessa www.adecco.fi.