(Poistunut julkaisusta)

3D-suunnittelija, suorarekrytointi, Pöyry
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pöyrylle 3D-SUUNNITTELIJAA Espooseen!

Yritysesittely

Konsultointi. Suunnittelu. Projektit. Käytön tuki.

Pöyry on Suomen johtavia kotimaisia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme kansainvälisesti etenkin energia-alan ja teollisuuden hankkeissa. Tarjoamme globaalia ja paikallista osaamista asiakkaille yhteensä 45 maassa. Palveluksessamme työskentelee yhteensä 5500 asiantuntijaa ja meillä on yhteensä 115 toimistoa maailmanlaajuisesti. Toimeksiantomme vaihtelevat yksittäisistä suunnittelutehtävistä suuriin investointihankkeisiin. Toimimme saumattomasti, ammattimaisesti, innovatiivisesti ja vastuullisesti. Asetamme työssämme tiukat vaatimukset rehellisyydelle, eettisyydelle ja turvallisuudelle. Vuonna 2018 Pöyry juhlistaa ylpeänä 60-vuotista taivaltaan yhdessä henkilöstönsä, asiakkaidensa ja kumppaneidensa kanssa.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana teollisuuden paikallispalveluiden tiimiä, jossa päätoimialana on mekaaninen putkistosuunnittelu. Projekteja tehdään sekä kotimaahan että ulkomaille. Päätehtävänäsi on osallistua 3D-suunnitteluun, piirtämiseen ja avustavaan suunnitteluun. Olet mukana kehittämässä asiakasyrityksille tarjottavia palveluratkaisuja vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita. Tehtävän kuvaa voidaan muokata jonkin verran hakijan vahvuuksien mukaan. Käytössä olevat suunnittelujärjestelmät ovat esim.E3D, PDMS, PDS.

Hakijan profiili

Toivomme, että sinulla olisi jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK-insinööri/DI-insinööri), positiivista asennetta, ja kokemusta teollisuuden parissa työskentelystä. Edellytämme kokemusta autocad2 ja autocad3 käytöstä. Eduksi katsotaan  kokemus laitossuunnittelusta, ja suunnittelujärjestelmistä (esim. E3D, PDMS, PDS). Edellytämme sujuvaa suullisen ja kirjallisen suomen- ja englanninkielentaitoa. Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen, olet yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle luontaista.

Tarjoamme

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä, työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa Matinkylässä hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään, kuitenkin viimeistään 19.8.2018. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.