(Poistunut julkaisusta)

3D polttoleikkaaja
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Peikko Finland Oy
Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa
Toimenkuva
Etsimme nyt kansainvälisesti menestyvälle asiakasyrityksellemme 3D-leikkaajaa pidempään työsuhteeseen. Työ on alkaa määräaikaisella työsuhteella, mutta paikassa mahdollisuus myös vakinaistua asiakasyritykseen. Työpaikka sijaitsee Lahdessa.
Odotamme sinulta
Sinun tulee olla valmis vuorotyöhön sekä itsenäiseen työskentelyyn. Tässä tehtävässä vaaditaan myös ATK-taitoja jotta ohjelmointi onnistuu. Odotamme hakijoilta useamman vuoden kokemusta kaasupolttoleikkauksesta. Tehtävässä työskennellään Messerin koneella ja tämän tuntemus katsotaan selkeäksi eduksi mutta tärkeintä on että sinulla on osaamista paksujen levyjen polttoleikkauksesta.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on alalle sopiva koulutus ja/tai kokemus vastaavasta työstä.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit ja haluaisit olla osana isoa kansainvälistä yritystä, täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai jos sinulla jo hakemus meillä soita puh. 03 873200, niin päivitetään tietosi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
3-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2018 mennessä.