3D-mallintaja
Go On Raahe

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Korsu Ovet Oy valmistaa puurunkoisia erikoisovia Raahessa vuosikymmenten kokemuksella. Heidän tuotteitaan ovat mm. erilaiset mittatyönä valmistetut ääneneristysovet, palo-ovet, säteilysuojaovet ja väliseinäikkunat. Asiakkaita ovat rakennusliikkeet ja julkishallinto koko Suomessa. Korsu Ovet Oy:n omistaa kuljetusliiketoimintaan keskittynyt Korsu Oy, joka tuottaa myös tytäryhtiön tarvitsemat tukipalvelut. Korsu Ovet työllistää Raahessa 20 henkilöä ja yhtiön liikevaihto on n. 3 miljoonaa euroa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Korsu Oville 3D-MALLINTAJAA toteuttamaan ovien tuotepiirustuksia ja rakennekuvia CNC-tuotantolinjaa ja tuotteiden sertifiointia varten.

Tehtävä on projektiluonteinen ja työn arvioitu kesto on noin puoli vuotta. Tehtävä soveltuu esimerkiksi insinööriopiskelijalle ja projekti on mahdollista kytkeä vaikkapa opinnäytetyöhön.

Edellytämme aiempaa 3D-mallinnusosaamista. Työssä tarvitaan myös tarkkuutta ja oma-aloitteista sekä vastuullista otetta tekemiseen.

Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Perehtyminen ja mallinnettavien tuotteiden mittaaminen tapahtuu paikan päällä Raahessa Korsu Ovien tuotannossa.

Työt alkavat syksyn aikana sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi linkin kautta ja kerro tarkemmin tilanteestasi sekä aiemmasta osaamisestasi tehtävään liittyen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495913
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki