3D-mallintaja, SRT-Uusimaa Oy, Järvenpää
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021
Haemme nyt asiakkaallemme SRT-Uusimaa Oy:lle 3D-mallintajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työkalunasi ovat sekä AutoCAD että Tekla Structures -ohjelmistojen uusimmat versiot. Voit olla jo kokeneempi tekijä tai vastavalmistunut opiskelija, kunhan sinulla on kokemusta mallintamisesta sekä nykyaikaisten ohjelmistojen parissa työskentelystä. Toivomme sinulta teknisen alan koulutusta (insinööri AMK, tekniikan kandi tai DI). Mikäli 3D-mallintajan rooli rakennesuunnittelun parissa voisi olla seuraava askel urallasi, lue lisää alta ja hae tehtävää pian!
KUVAUS
Tehtävässä työskentelet rakennesuunnittelun parissa kokeneessa pienessä tiimissä. Mallintamistyösi alkaa projektin suuntaviivojen ollessa selvät, mutta projektista riippuen kyseessä voi olla aloitus esim. runkoelementeistä tai jo valmiimmasta ratkaisusta. Tiimissäsi on myös kaksi muuta mallintajaa. SRT-Uusimaan tilat sijaitsevat Järvenpäässä, jossa myös sinun työsi pääsääntöisesti tapahtuu. Yrityksen näkökentässä on hyvin suuriakin projekteja. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään! Tehtävässä menestyy parhaiten tarkka ja täsmällinen henkilö, jolla on hyvä motivaatio, kehittymis- ja oppimishalu ja halu sitoutua tehtävään.

Tarjoamme


* Mahdollisuus kehittyä roolissa ja oppia uutta: näet konkreettisesti monenlaisia kohteita sekä "raakaa" suunnittelutyötä ja vaihtelevia projekteja
* Mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen määräaikaisuuden päättyessä
* Kokoaikainen työ kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä
* Hyvä startti uralle vastuullisten tehtävien parissa
* Perehdytys tehtävään


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* 3D-mallinnus rakenne- ja elementtisuunnittelussa
* osallistuminen kokonaisvaltaisiin tietomallinnuskohteisiin
* avustava suunnittelu Autocad-ympäristössä
* tiimityö erilasissa projekteissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. rakennustekniikan insinööri AMK, tekniikan kandidaatti, rakennuspiirtäjä, DI tai vastaava tutkinto/kokemus)
* 3D-osaamista (AutoCAD ja/tai Tekla Structures)
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
* Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
* Ajantasaiset MS Office -taidot
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Olet huolellinen ja järjestelmällinen
* Kokemus vastaavista tehtävistä sekä Solibri-ohjelman hallinnasta katsotaan eduksi, mutta eivät ole edellytyksiä tehtävään.


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Järvenpäää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SRT-Uusimaa Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Insinööritoimisto SRT-Uusimaa Oy:n päätoimialana on rakennesuunnittelu, sekä siihen liittyvä kehitys- ja tutkimustoiminta. Teemme monipuolista rakennesuunnittelua nykyaikaisilla mallinnus- ja laskentaohjelmistoilla betoni-, teräs- ja puurakentamisen alueilla. Betonielementtisuunnittelu ja jännitettyjen rakenteiden suunnittelu liike-, toimisto-, asuin-, teollisuus- ja julkisessa rakentamisessa ovat olleet tavallisimpia tehtäviä. Lisäksi tarjoamme ulkopuolista tarkastusta em. tyyppisiin kohteisiin, hallitsemme myös sekä esi- että jälkijännitettyjen betonirakenteiden raudoitussuunnittelun. Lue lisää täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528965
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää