30 uutta verkkokaupan digimarkkinointiosaajaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Kiinnostaako sinua monipuolinen työura verkkokaupan markkinoinnin parissa? 

 

Googlen ja Ohjelmisto- & e-business ry:n kanssa yhteistyössä toteutettava eCommercePro RekryKoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi verkkokaupan parissa ja ottaa seuraavan askeleen urallasi. Etsimme motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa työskennellä verkkokaupan ja digimarkkinoinnin parissa. 

Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään työskennellyt ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen – paikkoja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille että jo kokeneemmille osaajille. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi. Sen lisäksi soveltuvan taustan tehtäviin tarjoaa mm. kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto, kuten tradenomi, IT-tradenomi, KTM, insinööri, tietojenkäsittelyn FM tai DI, ja kiinnostus digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta.  

eCommercePro-ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua.  

Lue täältä aiemman eCommercePro-toteutuksen osallistujien kommentteja!

 

Rekrytoivat yritykset  

Uusia osaajia hakevat verkkokaupan ja digimarkkinoinnin parissa työskentelevät yritykset, joiden tavoitteena on rekrytoida sinut työsuhteeseen ohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää sinun taustaasi, osaamiseesi ja mielenkiintoosi sopivin työnantajayritys ja työtehtävä rekrytoivien yritysten joukosta. Kun uusi tuleva työnantajasi on löytynyt, solmimme yrityksen ja sinun kanssasi koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Tavoitteena on työsopimus ohjelman päätyttyä. Seuraa kampanjasivua nähdäksesi ajantasaisen listauksen rekrytoivista yrityksistä!

 

Toimiva konsepti ja koulutukset 

eCommercePro in collaboration with Google RekryKoulutuksessa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ammatillista kehittymistäsi tukeva asiantuntijakoulutus. Kuusi kuukautta (21.3.-18.9.2019) kestävän ohjelman aikana työskentelet yhteistyöyrityksessä kokoaikaisesti käytännön työtehtävissä ja projekteissa. Lisäksi saat noin 20 päivän asiantuntijakoulutuksen verkkokaupasta ja digitaalisesta markkinoinnista. Koulutuksessa käsitellään mm. hakukoneoptimointia (SEO), hakukonemarkkinointia (SEM, Google AdWords), web-analytiikkaa (Google Analytics), verkkokauppa-alustoja ja monia muita tärkeitä verkkokaupan ja digimarkkinoinnin aiheita. 

Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Saranen Consultingin, Googlen, Ohjelmisto- & e-business ry:n, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa.  

 

Tutustu tarkemmin: www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/ecommercepro/ 

 

Hae heti!  

Hakemus kannattaa jättää hyvissä ajoin ennen hakuajan päättymistä. Aloitamme haastattelu- ja valintaprosessit jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti! Mitä aiemmin tiedämme sinusta, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on löytää juuri sinulle sopiva yhteistyöyritys. Haku päättyy maanantaina 25.2.2019.  

 

1. Jätä TE-palveluiden hakemus osoitteessa koulutukset.te-palvelut.fi. Esivalinta koulutukseen tehdään hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja kerro motivaatiostasi ja osaamisestasi. Oikean koulutuksen löydät hakemalla koulutusnumerolla 684091.
 

2. Pyydämme myös täyttämään oman osaamisprofiilisi / CV:si Saranen Consultingille. Osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan, joten täytäthän sen huolella. Pidämme sinut tietoisena hakuprosessin etenemisestä. 
 

 

Voidaksesi aloittaa rekrytoivassa koulutusohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija, työttömyysuhan alaisena, koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä tai juuri valmistumassa opinnoistasi. Koulutusjakson ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi verotonta kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja kumppaniyrityksesi kanssa 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen – ohjelman ensisijaisena tavoitteena on työllistyminen kumppaniyritykseen koulutusjakson päätteeksi. 

 

Kerromme mielellämme lisää – otathan meihin yhteyttä!

 

Koulutusohjelman koordinaattori Kaisa Oikarinen vastaa mielellään koulutusohjelmaan liittyviin kysymyksiin tiistaisin ja torstaisin klo 13-15 välillä. Tavoitat Kaisan numerosta 050 462 2200. Voit myös laittaa sähköpostia kaisa.oikarinen (at) saranen.fi.

Avainsanat: verkkokauppa, markkinointi, digimarkkinointi, digitaalinen markkinointi, ecommerce, IT, myynti, Google, ecom

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224695
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Uusimaa, Vantaa