(Poistunut julkaisusta)

3-vuorotyöntekijä tuotantotehtäviin, Vantaa
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Etsimme asiakkaallemme reipashenkisiä tekijöitä tuotantotehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen 3-vuorotöihin. Työpiste sijaitsee Vantaalla. Työt alkavat nopealla aikataululla ja työn kesto on 3-4 kk, mahdollisesti hiukan pidempikin. Työ on kokoaikaista ja töitä on 40 h /vko.

Tuotantotyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. tuotteiden laadunvalvonta ja tuotantokoneiden valvonta. Lisäksi työhön kuuluu pakkaamista ja manuaalista lajittelua.

Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, tärkeintä on hyvä työmotivaatio ja reipas asenne. Olet tarkka ja oma-aloitteinen tekijä ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa, sillä työohjeet ovat suomeksi.

Haastattelemme hakijoita jo nyt ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi siis jo tänään osoitteeseen www.sihti.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Voit vaihtoehtoisesti lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen niina.kola-kettunen@adecco.fi. Lisätietoa voit kysellä samasta sähköpostiosoitteesta Senior HR-konsultilta Niina Kola-Kettuselta.