2nd Line Support Espooseen!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Hei sinä proaktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen IT-alan osaaja! Onko sinulla kokemusta IT-lähituen tehtävistä vähintään vuoden verran? Jos suhtaudut lisäksi intohimoisesti alaa kohtaan ja nautit ongelmanratkaisusta, saatat olla etsimämme henkilö! Asiakasyrityksemme Bechtle etsii nyt kokoaikaista 2nd Line Supportia Espooseen!

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista 2nd Line Supportia Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Bechtlellä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit Betchlen IT -alan asiakasyrityksessä. Tulet toimimaan 2nd Line Supportina yrityksen sisäisille työntekijöille.

Työtehtäväsi liittyvät esimerkiksi puhelimien, tietokoneiden, tablettien ja tulostimien ongelmatilanteisiin, jotka tulevat tiketteinä 1. tason tuesta tai pyyntöinä suoraan asiakkailta. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi puhelimien ja tietokoneiden käyttöönoton valmisteleminen tai niiden lähettäminen huoltoon, mutta myös haastavammat tehtävät laitteisiin liittyen. Hoidat työtehtäviä sekä kasvokkain että puhelimitse.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittymään isossa IT -talossa haastavien tehtävien parissa!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta IT-lähituen tehtävistä tai muista alan tehtävistä (esim. ohjelmistokehitys) vähintään vuoden verran. Meille on tärkeää, että olet aidosti kiinnostunut IT -alasta ja pyrit palvelemaan asiakkaita laadukkaasti ja ratkaisemaan heidän ongelmansa. Tämän lisäksi sinulla on hyvä osaaminen Windows- sekä perustietämys iOS -käyttöjärjestelmistä. Pärjäät itsenäisessä työssä, mutta toimit myös hyvin tiimin jäsenenä. Tämän lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Aiempaa kokemusta IT-tuen tai muista alan tehtävistä vähintään vuoden verran
* Hyvä tuntemus Windows- ja perustietämys iOS -käyttöjärjestelmistä
* Aito kiinnostus IT -alaa kohtaan
* Hyvät ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaidot
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Eduksi katsotaan IT -alan opinnot.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.01.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme Bechtle on Saksan suurin IT - järjestelmätalo, jolla on 14 sivukonttoria Euroopassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226329
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo