25307 Kesätyö: Financial Assistant
Telia Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Kiinnostaako sinua työ Telia Inmics-Nebulan Taloushallinnon tiimissä? Houkuttaako ammatillinen mutta rento yhdessä tekemisen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, kehitä ja luo tulevaisuutta kanssamme. Hae siis meille töihin! 

 

Seuraava mahdollisuutesi

Olen Anu Koskenkari ja vastaan Telia Inmics-Nebulan Billing and Accounts Receivable tiimistä. Olemme osa Telian Inmics-Nebulan taloushallintoa. Aikaansaava taloushallinnon tiimimme koostuu rautaisista ammattilaisista, ja teemme töitä positiivisella asenteella asiakkaan hyväksi. Huumori sekä tekemisen meininki yhdistävät meitä.

Etsimme nyt Helsinkiin kolmea oma-aloitteista kesätyöntekijää, joilla on haluaa rohkeasti tarttua taloushallinnon erilaisiin tehtäviin. Ajankohta kesätyölle on 1.4-31.8.2021, aloituksesta voimme hiukan joustaa.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi olla seuraavanlainen

Meillä tehdään töitä liukuvasti arkisin klo 06.30-18.15 välillä. Työtehtäviisi voi päivästä ja tarpeesta riippuen sisältyä mm. viitesuoritusten ja tiliotteiden käsittelyä ja kohdistusta useaan eri myyntireskontraan, avointen ja erääntyneiden saatavien käsittelyä sekä näihin liittyen yhteistyötä sekä asiakkaiden että perintäyhteistyökumppanin kanssa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu myös ostolaskujen käsittelyä ja tiliöintiä. Pääset lisäksi auttamaan erilaisissa kirjanpidon tehtävissä, sekä osallistumaan erilaisiin projekteihin. Erilaiset sekä sisäiset että ulkoiset sidosryhmät ovat tärkeä osa työn tekemistä.

 

Enemmän kuin pelkkä työpaikka

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

Saat paikan osaavassa ja mukavassa tiimissä sekä vastuullisen tehtäväkentän, jossa pääset oppimaan erilaisia taloushallinnon työtehtäviä ja pääset kehittämään ja kasvattamaan taloushallinnon osaamistasi. Tehtäväkenttäsi on vaihteleva ja roolisi itsenäinen, mutta tiimiläisesi tukevat sinua aina tarvittaessa.

 

Kuka sinä olet?

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

 • Taloushallinnon koulutusta/kaupalliseen tutkintoon tähtääviä opintoja (esim. KTK, Tradenomi)
 • Aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta
 • Kokemusta seuraavista järjestelmistä tai palavaa halua oppia käyttämään niitä:
  • Myyntireskontra
  • Heeros- laskujen käsittely
  • Epicor
  • ServiceNow/tikettijärjestelmä
  • Hyvää MS Office-ohjelmien hallintaa
 • Huolellisuutta, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta pyytää apua tarvittaessa
 • Sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
 • Janoa oppia uutta ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
 • Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kyvykkyyttä työskennellä tiimissä

 

Innostuitko?

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä itsesi näköinen CV ja työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Pyrimme löytämään porukkaamme soveltuvimman henkilön mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on kysyttävää prosessin etenemisestä, ota tässä ilmoituksessa näkyvät yhteystiedot talteen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Anu Koskenkari, sähköpostitse anu.koskenkari(AT)inmicsnebula.fi.

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 600 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot