25 tulevaisuuden teknisen tietoturvan asiantuntijaa
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Keitä etsimme?

Oletko kärsivällinen, pitkäjänteinen ja sitkeä ongelmanratkaisija? Viihdytkö älyllisten pulmien tai haasteiden äärellä? Kiinnostaako sinua IoT:n mahdollisuudet, yritysriskien ymmärtäminen, tekninen tietoturva, identiteetin suojaaminen, GDPR, laatujärjestelmät tai auditointi? Jos vastasit kyllä, saatat hyvinkin olla yksi etsimistämme uusista tietoturvan ammattilaisista.

Cyber Talentin kautta tietoturvaosaajaksi

Cyber Talent – rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa 25 uutta tietoturva-alan ammattilaista erilaisiin vaihteleviin alan työtehtäviin. Kauttamme haetaan nyt osaajia muun muassa seuraaviin yrityksiin:

 • Aditro
 • Visma
 • Capgemini
 • Surveypal
 • 2NS
 • Vitec

6 kuukauden laadukas koulutus ja työssäoppimisjakso

Koulutusohjelman aikana työskentelet täysipäiväisesti yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä jatkuvasti oppien noin 100 työpäivää. Työssä oppimisen tueksi saat kattavan, n. 20 päivää kestävän koulutuksen tietoturvaan liittyen toimialan huippukouluttajien vetämänä 6 kuukauden aikana.

Cyber Talent- ohjelman aikana sinulla on mahdollisuus saada ymmärrys liiketoiminnan kilpailukykyyn vaikuttavista tietosuojaan liittyvistä riskeistä, GDPR-sääntelyn tuomista henkilötietojen säilyttämiseen vaikuttavista tekijöistä sekä tietosuojaystävällisestä ohjelmistokehityksestä. Ohjelman loputtua olet valmis jatkamaan oppimista ja luomaan uutta uraa tietoturvan parissa kiinnostuksestasi riippuen esimerkiksi teknisen tietoturvan asiantuntijana, testaajana, IT-infraspesialistina, IAM-asiantuntijana tai teknisenä projektipäällikkönä.

Mitä odotamme sinulta?

Tietoturva-alalla tärkeintä on aito innostus ja kiinnostus. Lisäksi sinulta toivotaan soveltuvaa taustaa koulutuksen ja/tai työkokemuksen myötä. Koulutustaustaltasi voit olla ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittanut (esimerkiksi tietotekninen, kaupallinen, tekniset alat), mutta myös harrastuneisuus tietoteknisiin aiheisiin, identiteettisuojaan tai muuhun tietoturvaan liittyen on hyvä lähtökohta. Toimenkuvat ja työtehtävät voivat olla hyvinkin erilaisia riippuen roolista ja yhteistyöyrityksen osaajatarpeesta.

Koulutusohjelman kautta kiinni teknisen tietoturvan asiantuntijatehtäviin

Tällä hetkellä yritykset etsivät kauttamme uusia tekijöitä teknisen tietoturvan pariin. Hyvän taustan tehtävissä menestymiseen luo kiinnostus teknologiaan, koodaustaidot, infraymmärrys tai esimerkiksi pääkäyttäjätausta. Päällimmäisenä hakijoissa arvostetaan äärimmäisen korkeaa moraalia, uteliaisuutta, ratkaisuhalukkuutta, kärsivällisyyttä ja innostusta tietoturvan parantamiseen.

HAKU CYBER TALENT- OHJELMAAN

Ohjelman haku on kaksivaiheinen:

1. Hae ohjelmaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/ tai palauttamalla hakemuksesi omaan TE-toimistoosi viimeistään 25.2.2019. Koulutuksen numero on 684383. Esivalinta tehdään tämän hakemuksen perusteella, joten anna motivaatiosi näkyä!

2. Täytä heti myös Saranen Consultingin osaamisprofiili. Tuo esille koulutus- ja työkokemustaustasi sekä kiinnostuksesi tietoturvaan.

Huomioithan, että haastattelut ja valinnat käynnistyvät jo ennen hakuajan päättymistä, joten jos koet paloa tietoturvaan, älä odota viimeistä hakupäivää, vaan hae heti!

Valinta Cyber Talent- rekrytoivaan koulutusohjelmaan edellyttää sopivan yhteistyöyrityksen löytymistä.

Ohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy yhdessä Uudenmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa.

LISÄTIEDOT

Lisätietoja ohjelmasta saat ensisijaisesti osoitteesta https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/cybertalent/. Yleinen infotilaisuus, jossa avataan lisää mm. CyberTalentin ohjelmasta järjestetään 20.2. klo 12-14.00 Sarasen tiloissa Otaniemessä Espoossa. Voit ilmoittautua infotilaisuuteen mukaan hakusivuiltamme.

Voit halutessasi kysyä lisää Saranen Consultingin Helmi Kunnakselta: helmi.kunnas@saranen.fi, 040 58 57 993. Helmin tavoittaa parhaiten tiistaisin ja torstaisin klo 13-14.

Koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat lisätietoja omasta TE-toimistostasi tai Koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Cyber Talent on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Cyber Talent F.E.C. toteutetaan tiiviissä yhteistyössä toimialan asiantuntijayritysten, rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1224699
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Uusimaa, Vantaa