(Poistunut julkaisusta)

25 markkinoinnin analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaista
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Kiinnostaako sinua monipuolinen työura digitaalisen markkinoinnin parissa? Haluatko päästä kehittämään ymmärrystäsi data-analytiikasta? Hae nyt digitaalisen markkinoinnin osaajaksi ja aloita uusi työ alalla, missä innovointi ei jää pelkästään puheen tasolle!

Markkinoinnin kentässä on jo pitkään puhuttu analytiikan tärkeydestä, minkä avulla markkinointitoimenpiteet voidaan tehdä entistä tehokkaammin, ja ennen kaikkea tuloksekkaammin. Suomalaisilla yrityksillä on valtava tarve osaajille, jotka pystyvät kasvattamaan yrityksen liiketoiminnan uudelle tasolle dataohjatulla tekemisellä. Uusia, markkinoinnin analytiikan ammattilaisia kasvattaaksemme käynnistämme Marketing and Analytics Academy -RekryKoulutuksen yhteistyössä Googlen kanssa.

Tuleva työtehtäväsi voi olla esimeriksi rekrytoivan yrityksen:

 • Web Analyst
 • Growth Hacker
 • Marketing Technology Specialist
 • Sales / Marketing Analyst
 • Digital Marketing Specialist

Rooleja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille, että jo kokeneemmillekin asiantuntijoille. Kokemusta tärkeämpää on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi – tavoitteemme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Et vierasta uusia ideoita ja innovaatioita, ja haluat kehittyä digimarkkinoinnin aallolla mukana.
 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä digitaalisesta liiketoiminnasta, markkinoinnista tai myynnistä esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta.
 • Olet numeromurskaaja, asiakasdataan pureutuminen on intohimosi ja janoat etsiä syy-seuraussuhteita, joiden avulla ratkaiset markkinoinnin ja myynnin ongelmat
 • Osaat mahdollisesti jo hyödyntää markkinoinnin ja myynnin järjestelmiä -teknisempi ja analyyttisempi rooli järjestelmien parissa vetää sinua puoleensa
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi kehitystä tai sinulla on jotakin harrastuneisuutta alalta.
 • Sinulla on aiempaa osaamista esim. tilastotieteistä, tietoliikennetekniikasta, bioinformatiikasta, IT:stä, koodaamisesta tai järjestelmäintegraatioista
 • Sinusta on kiinnostavaa rakentaa, käsitellä, prosessoida ja analysoida suuria tietomassoja ja haluat kehittyä siinä entisestään
 • Olet kiinnostunut Googlen työkaluista tai sinulla on jo kokemusta esim. Google Analyticsistä
 • Soveltuvan taustan tehtäviin tarjoaa mm. kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto, esimerkiksi tradenomi tai IT-tradenomi, KTM, insinööri, tietojenkäsittelyn FM tai DI

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Marketing and Analytics Academy tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraavan askeleen urallasi digitaalisen markkinoinnin parissa. Ohjelman aikana asiantuntijakoulutus yhdistyy työssäoppimiseen – kehityt yhteistyöyritykseen käytännön työtehtävissä työskennellen ja osallistut noin 20-25 digitaalisen markkinoinnin & data-analytiikan asiantuntijakoulutuspäivään. Marketing and Analytics Academy -ohjelma kestää 6 kuukautta. Kun sopiva kumppaniyritys löytyy, sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään kuuden kuukauden koulutussopimus. Kuuden kuukauden ohjelman tavoitteena on työsuhde koulutusjakson päätteeksi. Koulutukset järjestetään suomeksi. Tutustu ohjelmaan ja sen sisältöön lisää nettisivuillamme!

Hae mukaan heti!

Hae mukaan viipymättä – haastattelut käynnistyvät ja valintoja tehdään jo hakuaikana! Pidämme ensimmäiset haastattelut viikolla 37, jonka jälkeen alamme täyttämään yhteistyöyrityksiemme avoinna olevia paikkoja.

Etenet hakuprosessissa, kun olet jättänyt hakulomakkeen TE-toimistoon ja täyttänyt osaamisprofiilin Saraselle:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake

Löydät Marketing and Analytics Academy -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 694320.
Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili.
Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakujakso päättyy 20.9.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi käynnistyy jo hakuaikana!

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät ohjelman nettisivuilta.

Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattori Pinja Heimalalta pinja.heimala@saranen.fi, 040 849 3962. Tavoitat Pinjan puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 9.00 – 11.00 välisenä aikana.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssäoppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. eCommercePro-Rekrykoulutus on työhallinnon rahoittama koulutus. Rekrytoiva koulutusohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.