(Poistunut julkaisusta)

25 digitaalisen markkinoinnin ja markkinoinnin analytiikan ammattilaista
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

 

Kiinnostaako sinua monipuolinen työura digitaalisen markkinoinnin parissa? Haluatko päästä kehittämään ymmärrystäsi data-analytiikasta? Hae nyt digitaalisen markkinoinnin osaajaksi ja aloita uusi työ alalla, missä innovointi ei jää pelkästään puheen tasolle!

Useat pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen yritykset etsivät nyt Marketing & Analytics Academy – Grow with Google -ohjelman kautta riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät viemään ideat käytäntöön ja kehittämään liiketoimintaa dataan pohjautuvan digimarkkinoinnin voimin. Oletko sinä etsimämme tekijä?

Kasva kysytyksi osaajaksi ja löydä uusi työ

Dataan pohjautuvan markkinoinnin merkitys on yhä suuremmassa arvossa nyt, kun markkinat ja uudet teknologiat muuttavat jatkuvasti muotoaan. Yhteistyöyrityksemme etsivät koulutusohjelman kautta tekijöitä niin teknisempiin data-asiantuntijarooleihin, kuin myös monipuolisiin digimarkkinoinnin ja sisältösuunnittelun asiantuntijatehtäviin. Ohjelma avaa siis mahdollisuuksia erilaisille urapoluille!

Tuleva työtehtäväsi voi olla esimeriksi rekrytoivan yrityksen:

 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Web Analyst
 • Growth Hacker
 • Marketing Coordinator / Manager
 • Digital Planner
 • Content Specialist / Coordinator

Rooleja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille, että jo kokeneemmillekin asiantuntijoille. Kokemusta tärkeämpää on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi – tavoitteemme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Et vierasta uusia ideoita ja innovaatioita, ja haluat kehittyä digimarkkinoinnin aallolla mukana.
 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä digitaalisesta liiketoiminnasta, markkinoinnista tai myynnistä esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta.
 • Sinulla on vainu toimivalle digisisällölle.
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi kehitystä tai sinulla on jotakin harrastuneisuutta alalta.
 • Olet kiinnostunut Googlen työkaluista, analytiikan hyödyntämisessä digitaalisessa markkinoinnissa, sekä SEO & SEM -aiheista
 • Soveltuvan taustan tehtäviin tarjoaa mm. kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto, esimerkiksi tradenomi tai IT-tradenomi, KTM, insinööri, tietojenkäsittelyn FM tai DI

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai lomautettuna ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Marketing & Analytics Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan asiantuntijakoulutus. Ohjelma tarjoaa sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi syventämällä omaa ammattiosaamistasi sekä löytää tulevan työpaikkasi.

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20-25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Dataan pohjautuvan, digitaalisen markkinoinnin osaaminen on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin kaupallisiin sekä teknisiin tehtäviin.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Grow with Google -ohjelman sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Hae mukaan heti!

Hae mukaan viipymättä – haastattelut käynnistyvät ja valintoja tehdään jo hakuaikana! Pidämme ensimmäiset haastattelut viikolla 37, jonka jälkeen alamme täyttämään yhteistyöyrityksiemme avoinna olevia paikkoja.

Etenet hakuprosessissa, kun olet jättänyt hakulomakkeen TE-toimistoon ja täyttänyt osaamisprofiilin Saraselle:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake

Löydät Marketing and Analytics Academy -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 694320.
Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili.
Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakujakso päättyy 20.9.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi käynnistyy jo hakuaikana!

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät ohjelman nettisivuilta.

Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattori Pinja Heimalalta pinja.heimala@saranen.fi, 040 849 3962. Tavoitat Pinjan puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 9.00 – 11.00 välisenä aikana.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssäoppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. eCommercePro-Rekrykoulutus on työhallinnon rahoittama koulutus. Rekrytoiva koulutusohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.