24Patrol -vartija (kesätyö)

Securitas Oy
Tietoa tehtävästä

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme kesätyöntekijöitä 24Patrol -vartijan tehtäviin pääkaupunkiseudulle

24Patrol -vartijan tehtäviä ovat mm. säännölliset vartijakäynnit, vartijakutsuhälytystehtävät ja turvallisuustarkastukset sekä avaus- ja sulkutehtävät kohteissa. Kohteita ovat mm. myymälät, kauppakeskukset sekä muut asiakaspalvelupisteet. 24Patrol -vartijat liikkuvat kohteesta toiseen autolla.

Työvuorot ajoittuvat yleisesti noin klo 07:00- 23:30 väliselle ajalle ja työvuoroja tehdään kaikkina viikon päivinä niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Edellytämme

Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää, ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielentaito.

Eduksi laskemme myös hyvän pääkaupunkiseudun aluetuntemuksen.

Tarvittaessa Securitas tarjoaa tehtävän edellyttämät koulutuksen (vartijan työn perusteet, kesto 40h) ennen kesätyön alkua kevään aikana.

Odotamme

Toimit asiakaspalvelutehtävässä, ennaltaehkäiset läsnäolollasi ja hyvällä huomiokyvylläsi ongelmatilanteiden syntymistä ja puutut häiriöihin. Tarvittaessa otat kiinni rikoksiin syyllistyneet henkilöt sekä hoidat yhteydenpitoa viranomaisiin. Eripituiset kesätyösuhteet ajoittuvat aikavälille 2.5.–30.9.2021.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit hakijalle eduksi.

Odotamme sitoutumista kesätyöhön ja koulutusten suorittamiseen ja toivomme, että kesätyöntekijät voisivat työskennellä kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan. Vartijana työskentely edellyttää lisäksi nuhteetonta taustaa sekä 18 vuoden ikää.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan kaupan alan turvallisuustehtäviin, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat myös hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset.

Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin.

Hakuohjeet

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 –kampanjassa!

Alla olevasta linkistä voit lukea kesätyöntekijämme mietteitä kesätyöstä Securitaksella.

http://www.securitas.fi/fi/tyopaikat/tyo-securitak...

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 15.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Tomi Ranta tomi.ranta@securitas.fi

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta