20 uutta pilvipalveluiden ammattilaista
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Haluatko kehittyä tulevaisuuden pilvipalveluosaajaksi? Kiinnostaako työt alalla, jolla on valtava kysyntä uusista talenteista? Jos haluat kehittyä perinteisen IT-ympäristön osaajasta pilvipalvelujen ammattilaiseksi, Microsoft Akatemia on väyläsi unelmatöihin.

Microsoft Azure on laajasti yritysten käytössä oleva pilvipalvelu, joka toimii erilaisten sovellusten, palveluiden ja palvelimien alustana. Microsoft Azure Akatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraava askel urallasi ja kehittyä Microsoftin teknologioiden asiantuntijaksi.

 

Oletpa noviisi tai konkari – motivaatiosi ratkaisee

Useat yritykset etsivät koulutusohjelman kautta tulevaisuuden pilvipalveluguruja. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi vielä käytännön työkokemusta alan tehtävistä – tärkeintä on halusi oppia ja kehittyä! Voit olla vasta urasi alkupuolella tai jo kokeneempi it-alan tekijä. Käy tutustumassa rekrytoiviin yrityksiin.

 

Microsoftin kumppaniyritykset rekrytoivat uusia osaajia mm. seuraaviin rooleihin:

 • Cloud Specialist
 • Junior System Specialist
 • Cloud Developer
 • Cloud Engineer
 • Service Desk Talent

 

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi jostakin näistä

 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä esim. IT-alalta, palvelimista, tietokannoista, tietoliikenteestä, verkkoliikenteestä, työasemista tai ohjelmistokehityksestä.
 • Haluat töissäsi hyödyntää ongelmanratkaisukykyäsi ja intoasi kehittyä päivä päivältä teknisempään rooliin.
 • Voit olla koulutustaustaltasi esim. insinööri, tradenomi, datanomi, DI, FM (tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede, ohjelmistotekniikka, tietoliikennetekniikka), tai jokin muu soveltuva tausta, joka antaa hyvän pohjan kehittyä it-alan teknisiin rooleihin.
 • Jotkin työkalut ja teknologiat kuten Active Directory, SQL, Citrix, Windows-palvelinympäristö, .NET, C# herättävät sinussa innostusta.
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä tai sinulla on jotakin harrastuneisuutta alalta.
 • Haluat tehdä töitä asiakkaiden ongelmanratkaisun, modernien pilvipalveluiden tai monipuolisen teknisen konsultoinnin parissa.

 

Mikä oikein on Azure Akatemia?

Kuuden kuukauden mittaisessa ohjelmassa kehityt asiantuntijaksi uuden työroolisi kautta. Työskentelet ohjelman ajan Microsoftin teknologioita käyttävässä yrityksessä, ja osallistut töidesi ohessa kattaviin teknologiakoulutuksiin. Ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

 

Hae mukaan heti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet jättänyt hakulomakkeen TE-toimistoon ja osaamisprofiilin Saraselle:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake täältä.
Löydät Microsoft Akatemiat –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 685421.
Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

 

Hakujakso päättyy 22.4.2019. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

 

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/microsoft-akatemiat/

Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattori Mira Tapiolalta: mira.tapiola@saranen.fi, 045 171 6787. Tavoitat Miran seuraavina ajankohtina: 4.-23.4. tiistaisin klo 11-12 ja torstaisin klo 12-13.

 

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssäoppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

Microsoft Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Microsoft Akatemia F.E.C. toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Microsoftin, rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1252809
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa