(Poistunut julkaisusta)

20 työpaikkaa verkkokaupan, digitaalisen myynnin ja markkinoinnin tehtävissä
Rastor-instituutti

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Työllisty vauhdilla kehittyvälle alalle, verkkokaupan, digitaalisen myynnin tai markkinoinnin tehtäviin! Rastor-instituutti kouluttaa huippuasiantuntijoiden johdolla digitaalisen kaupan ja analytiikan osaajia Uudenmaan alueen yrityksiin. Digital Sales ja Growth Hacking F.E.C on yhteistyössä Uudenmaan TE-palveluiden kanssa järjestettävä rekrytoiva koulutus, joka avaa sinulle ovet lukuisiin digitaalisen kaupan kiehtoviin työtehtäviin.

Koulutuksessa opit luomaan liiketoiminnan kasvua yhdistämällä digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja analyytikan työkaluja. Alansa johtavat asiantuntijat perehdyttävät sinut mm. digitaalisen kaupan liiketoimintamalleihin, B2C ja D2C asiakashankintaan, digitaalisen kaupan analytiikkaan sekä verkkokaupan teknologiaan. Ymmärrät digitaalisen kaupan käytännöt ja toteutusmallit, sekä verkkokaupan prosessit että teknologian. Kasvat kysytyksi digitaalisen myynnin tekijäksi, sillä opit tekemään sitä mikä toimii!

Sovellat oppimaasi heti käytäntöön, sillä työskentelet samanaikaisesti omassa yhteistyöyrityksessäsi osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavissa työtehtävissä. Tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä.
 

Millaisiin tehtäviin voi työllistyä?

Koulutuksen kautta voit työllistyä lukuisiin digitaalisen kaupan kiehtoviin tehtäviin avustavasta tasosta päällikkötasoon asti. Voit työllistyä esim. verkkokaupan kehitysprojekteihin, digitaalisen myynnin/markkinoinnin tehtäviin tai verkkokaupan analytiikan asiantuntijaksi.

Tehtävänimikkeesi voi olla esim. eCommerce Manager, Digital Marketing/Sales Manager, Digital Marketing Specialist, Growth Hacker, Project Manager, Web Analyst tai Data Scientist. Korkeatasoinen koulutus on myös erinomainen tilaisuus myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille laajentaa näkökulmaansa digitaaliseen myyntiin/markkinointiin, verkkokauppaan ja analytiikkaan.


Kuka voi hakea mukaan?

Sinulla on aitoa mielenkiintoa uusia teknologioita, digitaalisia palveluita ja verkkokaupankäyntiä kohtaan. Voit hakea mukaan, mikäli olet työtön, työttömyysuhan alainen, toistaiseksi lomautettu tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Sinulla tulee olla kaupallinen tai tekninen ammatillinen/korkeakoulututkinto tai työelämän kautta kertynyttä (kaupallisen tai teknisen) alan työkokemusta. Sujuva suomen kielen taito vaaditaan. Koska yhteistyöyritys ja tehtävä etsitään jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti, koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin.


Koulutus rakentuu mm. seuraavien teemojen ympärille:

 • Digitaalinen kauppa 2020
 • Digitaalisen B2C kaupan liike-toimintamalli
 • Digitaalinen B2C ja D2C asiakashankinta
 • Verkkokurssi: asiakaspalvelun lainsäädäntö
 • Digitaalinen myynti & digitaalinen palvelumuotoilu
 • Verkkokaupan teknologiat
 • Shopify verkkokauppa-alusta
 • Woocommerce verkkokauppa- alusta
 • Digitaalisen kaupan analytiikka ja johtaminen
 • Digitaalisen liiketoiminnan tilaus-toimitusprosessi sekä asiakaspalvelu
 • Digitaalisen kaupankäynnin tunnusluvut ja niiden kehittäminen
 • Asiakkuuksienhallinta
 • Kehittyneen asiakasanalytiikan käyttö digitaalisessa kaupassa
 • Myyntiteemalla Growth Hacking 1
 • Myyntiteemalla Growth Hacking 2

Tutustu koulutuksen sisältöön ja kouluttajiin tarkemmin Rastor-instituutin verkkosivuilla: https://www.rastorinst.fi/koulutus/digital-sales-growth-hacking-fec


Toteutus ja kesto
Koulutus alkaa 19.10.2020 ja kestää 6 kk sisältäen 20 päivää koulutusta Rastor-instituutissa sekä työskentelyä yrityksessä 100 päivää.

Hae heti tai viimeistään 17.8. Rastor-instituutin verkkosivujen kautta: 
https://www.rastorinst.fi/koulutus/digital-sales-growth-hacking-fec
Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!
Koulutuksen sisältö ja työskentely yhteistyöyrityksessä 
Kristina Hupli, rekrytointikonsultti, Rastor-instituutti, p. 040 581 0750, kristina.hupli@rastorinst.fi 
(tavoitettavissa 16.-30.6. ja 3.-17.8 välisenä aikana)


Koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet:
Valtakunnallinen TE-palvelujen koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 (ma-pe klo 9-16.15), sähköposti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

***

F.E.C (Further Educated with Companies) on virallista työvoimakoulutusta ja osallistujalle maksuton. F.E.C-koulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa työttömyysetuutta (esim. ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.