(Poistunut julkaisusta)

20 Tuotantotyöntekijää antureiden valmistukseen
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Olemme kasvamassa, tule kasvamaan kanssamme!

Murata Electronics Oy valmistaa Vantaan Martinlaaksossa piiantureita ja anturikomponentteja erilaisiin autoteollisuuden ja terveysteknologian sovelluksiin. Tavoitteenamme on nostaa tuotantokapasiteettia ja lähdemmekin nyt kasvattamaan tuotannossa työskentelevän henkilöstömme määrää. Etsimme tuotannon eri vuoroihin yhteensä 20 uutta Tuotantotyöntekijää aloittamaan joustavasti kesän aikana. Oletko sinä yksi heistä?

Työnkuva
Tuotantotyössämme olet tärkeä osa työyhteisöä, jonka tavoitteena on varmistaa tuotteiden laatu ja eteneminen valmistusprosessin eri vaiheissa. Työ sisältää esimerkiksi materiaalien vastaanottoa, tuotantolatteiden käyttöä, tietojenkäsittelyä tuotantojärjestelmässä, tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta sekä mikroskooppityöskentelyä.

Meillä voit työskentelet jossakin seuraavista vuorovaihtoehdoista:

* Arjen 2-vuoro: ma-pe klo 6:30-14:45 ja joka toinen viikko 14:30-22:45
* Arjen yövuoro: su-to 22:30-6:45, 5 perättäistä yötä.
* Viikonlopun yövuoro pe-la 22:30 - 10:45, 2 perättäistä yötä*
* Viikonlopun päivävuoro la-su 10:30 - 22:45, 2 perättäistä päivää*

*Viikonloppuvuoromme sisältävät ajoittain myös perjantai työpäivän.

Mitä koet tässä työssä?
Meillä pääset näkemään millaista on moderni elektroniikkateollisuus ja työskentely laboratoriomaisissa puhdastiloissa. Työssä voit nauttia rutiineista, mutta pääset myös opettelemaan uutta ja tuomaan esiin omia kehitysehdotuksiasi toimintamme parantamiseksi. Tarjoamme myös monia kehittymis- ja urapolkumahdollisuuksia sekä erilaisia virkistys- ja työterveysetuja työntekijöillemme.

Odotamme tuotantotyöhön haluavalta:

* Aiempaa osaamista tai kiinnostusta elektroniikkateollisuuteen
* Soveltuvuutta vuorotyöhön
* Sujuvaa suomen kielen taitoa
* Tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa sekä oma-aloitteisuutta

Sopiiko tehtävä sinulle?
Tuotantotyömme sopii sinulle, mikäli toivot vakituista, pitkäaikaista työsuhdetta vakaassa yrityksessä ja arvostat säännöllisiä työaikoja. Aiempi kokemus elektroniikkateollisuudesta ja/tai vuorotyöstä on eduksi, mutta ei aina välttämätöntä. Pystymme kouluttamaan sinut myös toiselta alalta, sillä oma koulutustiimimme valmentaa aina perusteellisesti uuteen työhön ja talon tapoihin.

Kiinnostuitko? Jätä rohkeasti hakemus!
Lähetä CV ja lyhyt hakemus palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.7.2018. Mainitse hakemuksessasi selkeästi mistä vuorosta olet ensisijaisesti kiinnostunut ja pystytkö osallistumaan perehdytykseen arkipäivisin. Haastattelemme ja valitsemme henkilöitä jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat Rekrytoija Satu Virtaselta, joka vastaa tiedusteluihin torstaisin klo 15-16 numerossa 0400-837 990.

Etkö vielä tunne meitä? Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com