(Poistunut julkaisusta)

20 tulevaisuuden tietoturvaosaajaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Jatkuvasti digitalisoituva ympäristömme luo uusia mahdollisuuksia ja kasvua useiden toimialojen yrityksille. Sekä ohjelmistoalan nousukiito, digitalisaation kasvattama kuluttajamarkkina, että erilaisten yritysten ICT- ja digi-hankkeet synnyttävät valtavasti tarpeita myös uusille tekijöille. Lisäksi EU:n toukokuussa voimaanastuva tietosuoja-asetus tuo mukanaan uusia osaamisvaatimuksia ja työtapoja.

Data Security Professional –koulutusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi ja saada uusi työpaikka esimerkiksi tietoturvan tai tietosuojan tehtävistä. Ohjelman kautta kehittymishaluisia osaajia ovat kouluttamassa ja rekrytoimassa mm. Adusso, Cinia, GDPR Tech, Bisnode, Granite, Iodata, SMT Oy, Webropol, XCure, Privance sekä useat muut yritykset. Lue lisää koulutusohjelmasta täältä.

Koulutusohjelman kautta on avoimia tehtäviä hyvin erilaisille osaajille. Tällä hetkellä rekrytoivat yritykset etsivät erityisesti järjestelmäintegraatioista, testauksesta, IT-tuesta ja ICT-alan konsultoinnista kokemusta omaavia henkilöitä. Myös uransa alkuvaiheessa olevia tulevaisuuden kykyjä, joilla on halua kehittyä sekä koodaus-/tietoturvaharrastuneisuutta, kaivataan rutkasti! Ohjelma antaa niin kokeneelle kuin aloittelevallekin tekijälle erinomaiset valmiudet kehittyä tietoturvan ja tietosuojan asiantuntijaksi.

Data Security Professional –koulutusohjelman kautta uusi työsi voi olla esim. tietoturva-asiantuntija, ohjelmistokehittäjä, järjestelmäasiantuntija, projektipäällikkö, konsultti tai tietosuojavastaava.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä:

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, insinööri, DI, tietojenkäsittelyn FM), joka antaa hyvän pohjan IT-alan, tietoturvan ja kyberturvallisuuden pariin suuntautuviin töihin.
  • Sinulla voi olla työkokemusta IT-alalta tai muista soveltuvista tehtävistä (esim. juridiikka)
  • Asiantuntijatyö asiakasrajapinnassa on sinulle mieluista
  • Olet tarkka, analyyttinen ja toimintatavoiltasi systemaattinen.
  • Olet harrastuneisuuden kautta päässyt kehittämään osaamistasi vaikka omien koodausprojektien, tietoturvasimulointien tai palvelimien pyörittämisen kautta - oma kiinnostuksesi alaan on iso plussa!
  • Olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja satsaamaan omaan ammatilliseen kehittymiseesi.

Ylläolevasta listasta huolimatta – meille ja rekrytoiville yrityksille on kaikista tärkeintä, että olet motivoitunut ja oppimishaluinen. Se on tärkein kriteerimme! 

Kaikissa tehtävissä edellytetään suomen kielen taitoa sekä yleisten toimistosovellusten tuntemusta.

Koulutussopimuksella uusiin töihin

Data Security Professional -rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään puolen vuoden koulutussopimus. Koulutusohjelmassa tavoitteena on solmia yhteistyöyrityksen kanssa työsopimus ohjelman jälkeen. Kartoitamme sinulle yhteistyöyrityksistämme kiinnostavia uusia työtehtäviä, ja pääset ohjelmaan mukaan heti sopivan paikan löydyttyä. Ohjelman ajan työskentelet käytännön tehtävissä ja projekteissa ja saat samalla huipputason tietoturvaa, IT-infraa ja ohjelmistokehitystä käsittelevän asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma käynnistyy touko-kesäkuussa 2018.

Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä vastavalmistunut, työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea korotettua työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Hakeaksesi ohjelmaan sinun tulee 1) jättää hakemuksesi TE-toimistolle ja 2) tämän jälkeen täyttää osaamisprofiilisi Saranen Consultingille. Viimeinen hakujakso päättyy 27.5.2018. Huomiothan, että yrityspaikkoja aletaan täyttämään jo hakuaikana. Näin haet:

1. Täytä työhallinnon koulutushakemus osoitteessa www.koulutukset.te-palvelut.fi tai lähimmässä TE-toimistossasi. Löydät koulutukset koulutusnumerolla 677568. Esivalinta tehdään tämän koulutushakemuksen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja anna motivaatiosi näkyä!

2. Täytä sähköinen osaamisprofiili täällä. Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, ammatillisista tavoitteistasi sekä siitä, millaiset tehtäviin haluaisit päästä koulutusohjelman kautta.

 Lisätietoja

Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja ohjelman yhteyshenkilöltä Emma Saaraselta, p. 050 355 4142 (torstaisin ja perjantaisin) tai emma.saaranen@saranen.fi.

 F.E.C. – Further Educated with Companies

Data Protection Specialist on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Koulutuksen aikana voit hakea sinulle myönnettyä työttömyysetuutta ja lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy. Etsimme sinulle roolin ja yhteistyöyrityksen, jotka vastaavat parhaiten taustojasi sekä kiinnostuksenkohteitasi.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.