(Poistunut julkaisusta)

20 tulevaisuuden taloushallinnon taitajaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

20 tulevaisuuden taloushallinnon taitajaa

Haluamme auttaa sinut ja 19 muuta tulevaa taloushallinnon huippuasiantuntijaa nousukiitoon urallasi.

Saat asiantuntevaa koulutusta digitalisoituvasta taloushallinnosta ja pääset heti töihin. Toimi nyt ja hae DigiTalous Akatemiaan 1.10. mennessä.

Tämän DigiTalous Akatemia -ohjelman kautta pääkaupunkiseudun yritykset rekrytoivat uusia työntekijöitä talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon töihin. Haussa on erityisesti kehittymishaluisia ja nälkäisiä kandidaatteja junior-tason talous- ja palkkahallinnon rooleihin:

 • avustava kirjanpitäjä
 • junior controller
 • reskontranhoitaja
 • talousassistentti
 • palkkahallinnon asiantuntija
 • HR-koordinaattori
 • sovellustukihenkilö
 • junior sovelluskonsultti

Rekrytoimassa ovat mm.: Aboma Control, Azets Insight, GOS Consulting, Huurre, Skanska, Terveystalo ja Yleiselektroniikka.

Jo yli 300 työntekijää ympäri Suomen on rekrytoitu taloushallinnon koulutusohjelmiemme kautta, joten tämä voi olla sinullekin väylä toivomaasi työpaikkaan.

Taloushallinto muuttuu nyt nopeasti digitalisaation ja asiakaspalvelun uusien haasteiden myötä. Alalle kaivataan muutoksen myötä uutta osaamista. Yhdessä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa autamme sinut nousukiitoon urallasi ja kasvamaan taloushallinnon huippuasiantuntijaksi.

Tavoitteena vakituinen työpaikka yhteistyöyrityksessä

DigiTalous Akatemia on 6 kuukautta kestävä rekrytoiva koulutusohjelma. Ohjelmaan kuuluu noin 20 päivää asiantuntijakoulutusta talous- ja palkkahallinnosta. Ohjelman ajan käytössäsi on oppimistasi tukeva verkko-oppimisympäristö, jonka sisältö on räätälöitävissä kiinnostuksesi mukaan. Koulutuksen järjestämme yhdessä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa, joka on arvostettu ajankohtais- ja täydennyskouluttaja.

Olet koulutusohjelman ajan töissä yhteistyöyrityksessä, jossa pääset heti soveltamaan oppimaasi käytännön projekteihin ja näyttämään taitosi. Tavoitteena on vakituinen työsopimus ohjelman jälkeen.

Mitä odotamme sinulta?

Yritykset toivovat sinulta motivaatiota kehittyä uudessa työssäsi ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi

 • voit olla vastavalmistunut tai
 • sinulla voi jo olla työkokemusta talous- ja palkkahallinnosta tai esimerkiksi IT-, pankki- tai vakuutusmaailmasta
 • sinulla on soveltuva kaupallisen, talous- ja palkkahallinnon, teknisen tai IT-alan koulutus (esim. tradenomi, merkonomi, KTM, DI)
 • tarvitset suomen kielen taitoa
 • olet IT-orientoinut ja osaat käyttää yleisiä toimistosovelluksia.

Haku käynnissä 1.10. asti – hae heti!

Vahvista osaamistasi ja ota askel eteenpäin urallasi hakemalla DigiTalous Akatemiaan nyt.

Hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

1. Täytä työhallinnon hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 681020).

2. Täytä Saraselle osaamisprofiilisi: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=247. 

Anna motivaatiosi ja innostuksesi näkyä! Rekrytoivat yritykset valitsevat haastateltavansa näiden hakemusten pohjalta.

Lisätietoja saat ohjelman yhteyshenkilöltä Emma Saaraselta. Emman tavoitat parhaiten maanantaisin (puh. 050 355 4142) tai sähköpostitse emma.saaranen@saranen.fi. Katso myös nettisivumme https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalous-akatemia/uusimaa/.

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelman järjestävät tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Helsingin seudun Kauppakamari, Saranen Consulting ja rekrytoivat yritykset. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. Koulutusohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Ohjelman hakijoiden esivalinnoista vastaa Saranen Consulting.

Hae nyt – haastattelut käynnistyvät saman tien >>

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.