(Poistunut julkaisusta)

20 tulevaisuuden SAP-asiantuntijaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Oletko kiinnostunut monien mahdollisuuksien työurasta SAP-asiantuntijana?  Haluatko kehittyä erikoisosaajaksi, jonka ammattitaidolle riittää kysyntää nyt ja jatkossa?

SAP on markkinoiden johtava liiketoimintaohjelmistojen toimittaja ja maailmanlaajuisesti SAP-ohjelmistoja käyttää jo yli 400 000 yritystä 180 eri maassa. Koulutetuille, sertifioiduille ja käytännön työkokemusta keränneille SAP-osaajille on syntynyt valtava kysyntä, sillä SAPia hyödyntää valtaosa suurimmista yrityksistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Osaajille on iso tarve sekä SAPia hyödyntävissä, että SAP-konsultointia tarjoavissa yrityksissä. Muun muassa Bynfo, CastorIT, Islet, Zalaris, Wihuri, Pasafin, TMO Consulting, TALPA sekä useat muut yritykset Uudellamaalla etsivät nyt tulevaisuuden SAP-ammattilaisia SAP Professional koulutusohjelman kautta. Tavoitteena heillä on rekrytoida asiantuntijat koulutusohjelman päätteeksi.

Uniikki koulutus ja tuplasertifiointi

SAP Professional on koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ja rekrytoida 12 uutta ammattilaista SAP-asiantuntijan tehtäviin. Koulutus järjestetään Espoossa ja suurin osa yhteistyöyrityksistä toimii Uudenmaan alueella.

SAP Professionalin kautta tarjolla on esimerkiksi seuraavia rooleja:

  • SAP-juniorkonsultti
  • tekninen asiantuntija
  • projektipäällikkö
  • SAP-pääkäyttäjä
  • SAP analytics cloud -asiantuntija
  • palkkahallintoasiantuntija
  • logistiikkasuuntautunut järjestelmähaltija
  • järjestelmäarkkitehti

Näiden ohella SAP-osaajia tarvitaan myös muun muassa analytiikan, liiketoimintatiedon (BI), taloushallinnon, HR:n sekä  logistiikan asiantuntijatehtävissä suurissa yrityksissä. 

SAP Professional -rekrytoiva koulutusohjelma on tehokas tapa työllistyä sekä päivittää koulutuksesi ja osaamisesi vastaamaan yritysten kysyntää. Kuuden kuukauden aikana yhdistät käytännön työskentelyn rekrytoivassa yrityksessä, sekä saat ainutlaatuisen ja kattavan asiantuntijakoulutuksen, jonka tarjoama oppi on Suomessa ainutlaatuista. Koulutus sisältää 17 lähiopetuspäivää, laajan SAP Learning Hub–verkkokoulutuksen sekä mahdollisuuden suorittaa kansainvälisestikin arvostetut SAP- ja ITIL-sertifikaatit.

Motivaatio ja asenne tärkeää

Haussa on motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat erikoistua jollekin SAP- osa-alueelle. Rekrytoivat yritykset etsivät sekä vastavalmistuneita kaupallisen tai teknisen koulutuksen hankkineita henkilöitä, että jo kokeneempia osaajia, jotka haluavat suunnata uransa vahvemmin SAPin pariin. Taustasi voi olla esimerkiksi ohjelmoinnista, analytiikasta, logistiikasta tai talous- tai henkilöstöhallinnosta. Aiempi SAP-kokemus ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan hyödyksi. Rekrytoivat yritykset odottavat ennen kaikkea oppimiskykyä ja -halukkuutta sekä proaktiivista otetta työntekoon ja tiimityöskentelytaitoja. Tulevissa töissäsi menestyminen vaatii lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Haku päättyy 12.5.2019 esivalinnat ja haastattelut käynnistyvät jo ennen hakuajan päättymistä pääsiäisen jälkeen, joten jätäthän hakemuksesi viipymättä. Perustelethan motivaatiosi ja osaamisesti hakemuksessa huolellisesti, sillä esivalinta tehdään sen perusteella.

Koulutukseen hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

1. Täytä työhallinnon hakemus ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella, osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 685383) tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella.

2. Tämän jälkeen täytä vielä tietosi Sarasen järjestelmään.
Rekrytoivat yritykset valitsevat haastateltavansa Saranen Consultingin hakulomakkeen perusteella.

Lisätietoja saat ohjelman yhteyshenkilöltä Helmi Kunnakselta. Helmin tavoitat parhaiten puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 13:00-14:00 p. 040 585 7993, tai sähköpostitse helmi.kunnas@saranen.fi.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

SAP Professional on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. SAP Professional F.E.C. toteutetaan tiiviissä yhteistyössä toimialan asiantuntijayritysten, rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

toiminnanohjaus, tuotannonohjaus, SAP, käyttöjärjestelmä, henkilöstöhallinto, pääkäyttäjä, sovelluskehitys, digitaalinen kehitys, konsultti, konsultointi, liiketoiminnan kehitys, käyttäjätuki, Taloushallinto, tietojärjestelmät, logistiikka, tuotanto, ERP