20 tulevaisuuden projektiasiantuntijaa!
Talentgate

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Oletko hakemassa työpaikkaa, jossa pääset kehittämään osaamistasi? Harmittavatko sinua epäsystemaattisesti toteutetut projektit? Koetko, että voisit omalla työpanoksellasi parantaa työn laatua? Mikäli vastasit edellisiin kyllä, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Hae nyt mukaan, löydä uusi työ ja sertifioidu samalla alan kysytyksi projektiasiantuntijaksi!

Useat yritykset hakevat Certified Project Talent -ohjelman kautta uusia osaajia kasvamaan erilaisiin asiantuntijatehtäviin. 6 kuukautta kestävän rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on vahvistaa ja sertifioida projektinhallintaosaamistasi sekä käytännön työskentelyn että asiantuntijakoulutusten avulla. Koulutuksen aikana sinulla on mahdollisuus suorittaa Prince2 Foundation -sertifikaatti.

Projektiosaamisen merkitys on jatkuvassa kasvussa tehtävistä riippumatta. Etätyön lisääntyminen on muuttanut tiimien toimintaa ja asiakkaiden kohtaamista, mikä on nostanut ketteryyden ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien merkittävyyttä. Projektien parissa työskentelee projektinimikkeillä työskentelevien henkilöiden lisäksi lähes koko organisaatio ja projektinhallinnan osaajista on jatkuva pula.

Uusi työpaikka ja sertifikaatti

Useiden eri toimialojen yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Yrityksillä on aito tarve ja halu rekrytoida osallistujat ohjelman päätyttyä.

Uusia osaajia etsivät mm.

 • Adsotech Scandinavia Oy
 • Analyse2 Oy
 • Nexetic Oy
 • Sales Support Finland Oy
 • Sofi Filtration Oy
 • Ultimate.ai
 • Zimple Suomi Oy

 

Työtehtävät vaihtelevat yrityksittäin, mutta yhteistä niille on, että projektinhallinnan osaamisesta on etua tehtävissä menestymiseen. Esimerkkejä tehtävänimikkeistä ovat mm. Projektikoordinaattori/-päällikkö, Customer Success Manager, Data Analyst, Sales Development Representative, Digital Process Designer, Supply Chain Specialist ja IT Support Specialist.

Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti, eli myös muilla taustoilla kannattaa hakea mukaan.

Motivoituneille asiantuntijoille kysyntää

 

Tärkeintä yrityksille on löytää henkilö, jolla on aito kiinnostus ja motivaatio kehittää omaa osaamistaan. Voit olla kaupallisen (esim. markkinointi, myynti, digikehittäminen, taloushallinto) tai teknisen alan osaaja (IT, luonnontieteet, muut tekniset ala). Yritysten odotukset vaihtelevat tarpeen ja toimialan mukaan.

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua.

 

Hae heti!

Hakuaika päättyy 8.3.2021, mutta haethan ohjelmaan heti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi.

Ohjelmaan hakeminen edellyttää tietojen jättämistä sekä TE-palveluiden että Talentgaten järjestelmiin

 1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus täällä.
 2. Jätä tietosi myös Talentgaten järjestelmään täällä. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Hakeminen edellyttää toimivaa suomen peruskielitaitoa (vähintään B1.1.).

Haettuasi mukaan Talentgate esittelee profiiliasi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Pandemia-aikana haastattelut ja koulutukset toteutetaan toistaiseksi virtuaalisesti. Koulutusohjelman suunniteltu aloitus on 29.3. ja osallistuminen edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jossa käytännön työskentely tapahtuu.

Certified Project Talent F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Lisätietoja saat nettisivuiltamme osoitteesta https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/projecttalent tai puhelimitse 010 231 6922.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1420218
 • Tehtäväalue: IT, Myyntitehtävät, Markkinointi ja media
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
 • Lisätietoja antaa: Talentgaten hakijapalvelut p. 010 231 6922