(Poistunut julkaisusta)

20 tulevaisuuden liikenteen rakentajaa
Solita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Haluaisitko olla mukana rakentamassa älykkäitä ja kestäviä liikenneratkaisuja? Rekrytoimme 20 uutta osaajaa tiimeihimme Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Rakennamme älykästä, käyttäjälähtöistä ja kestävää liikennettä yhdessä alan julkisten ja yksityisten toimijoiden kanssa. Vahvoja osaamisalueita ovat esimerkiksi liikenteen ja kunnossapidon hallinnan ratkaisut, asiakaslähtöinen liikenteen palveluiden muotoilu sekä liikennedatan jalostaminen liiketoiminnaksi. Asiakkaitamme ovat mm. Liikennevirasto, VR, Finnair, Finavia, HSL ja Transtech. Tutustu toteutuksiimme: Koko maan tieliikenteen tilannekuva – Liikennevirasto sekä HSL:n joukkoliikennepalveluiden uudistaminen.

Tulevaisuuden liikennepalveluiden kehittämisessä korostuvat asiakasymmärrys ja datan hyödyntäminen. Autamme asiakkaitamme palveluiden ja toiminnan kehittämisessä strategioista, palvelumuotoilusta ja arkkitehtuureista laajoihin järjestelmätoteutuksiin, integraatioihin sekä datan ja tekoälyn hyödyntämiseen.

Rekrytoimme 20 uutta asiantuntijaa rakentamaan tulevaisuuden älykästä liikennettä. Avoimia työpaikkoja on avoinna lähes 10 erilaiseen rooliin Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Oulussa. Voit työllistyä meillä suoraan liikenne-toimialan hankkeisiin tai muihin mielenkiintoisiin hankkeisiimme.

Katso 20 tulevaisuuden liikenteen rakentajaa tästä osoitteesta: 
https://www.solita.fi/liikenne/

Intohimoisten eri alojen ammattilaisten yhteisö

Solita on intohimoisten eri alojen ammattilaisten yhteisö. Tuomalla erilaista ajattelua saman pöydän ympärille syntyy ratkaisuja joita muuten ei oivallettaisi. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija.

Meille yhteissuunnittelu tarkoittaa sitä, että osallistamme organisaation ja loppuasiakkaat. Annamme itseohjautuville huipputiimeille vallan ja välineet ratkoa liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen ongelmia. Johdamme muutosta ja autamme organisaatioita uudistamaan toimintatapojaan. Lue lisää Solitasta ja kulttuuristamme: https://www.solita.fi/blogi/ihmiset-ja-yrityskulttuuri/

Kiinnostuitko?

Jos sinäkin haluaisit olla mukana rakentamassa älykkäitä ja kestäviä liikenneratkaisuja, ota yhteyttä rekrytointiimme meilitse rekry@solita.fi vapaamuotoisella hakemuksella. Meille riittää siis yksi hakemus. Hoidamme kohdistuksen puolestasi.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 25.11. Kerrothan hakemuksessasi selkeästi missä Solitan kaupungissa (Helsinki, Tampere, Oulu, Turku, Lahti, Tukholma, Tallinna, München) toivot työskenteleväsi.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti Solitan esimiesten toimesta. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Vastaamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti viimeistään noin viikko hakuajan päättymisen jälkeen.