(Poistunut julkaisusta)

20 tulevaisuuden kansainvälisen liiketoiminnan osaajaa!
Useita työnantajia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Tähtäätkö kansainvälisiin tehtäviin? Oletko kielitaitoinen, hyvä kommunikoimaan ja innokas oppimaan uutta? Tämä on mahdollisuutesi kehittyä kansainvälisen liiketoiminnan ammattilaiseksi ja löytää tulevaisuuden työpaikkasi.

Koulutamme 20 uutta osaajaa suomalaisille kansainvälistyville yrityksille rekrytoivan International Business Talent F.E.C koulutusohjelman kautta.  Kuusi kuukautta kestävä ohjelma sisältää sekä yritystyöskentelyä, että asiantuntijakoulutusta mm. kansainvälisen markkinoinnin, myynnin, digitaalisen liiketoiminnan ja sopimusoikeuden teemoista.  Ohjelman jälkeen tunnet kansainvälisen liiketoiminnan perusteet ja pystyt työskentelemään esimerkiksi kansainvälisen myynnin, markkinoinnin tai liiketoiminnan kehityksen parissa.

Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen alueen työnhakijoille ja yrityksille.

Yritykset etsivät uusia osaajia

TalentGate auttaa sinua löytämään uuden työpaikan asiakasyritystensä joukosta. Useat Varsinais-Suomen alueen yritykset pienistä kasvuyrityksistä suuryrityksiin hakevat itselleen sopivaa henkilöä työskentelemään mm. kansainvälisen myynnin, markkinoinnin, asiakkuuksien hallinnan, ostotoiminnan, toimipaikan perustamisen, jakelukanavien kartoittamisen, tuotteistamisen tai yhteistyökumppaniverkoston rakentamisen tehtävissä. Tehtävät muotoutuvat sekä hakijoiden taustojen että yrityksen tarpeiden pohjalta.

Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja ohjelman päättyessä.

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Taustasi voi olla esim. kaupallinen tai tekninen ja olet hankkinut osaamisesi joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Voit olla joko hiljattain valmistunut, tai kokeneempi osaaja – tärkeintä on kiinnostus kansainvälisiä tehtäviä kohtaan ja vahva halu kehittää osaamistasi!

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen / lomautettuna tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen TE-toimistojen asiakkaille. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Hae heti!

Hakuaika päättyy 14.10.2019, mutta haethan ohjelmaan heti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi.

Ohjelmaan hakeminen edellyttää tietojen jättämistä sekä TE-palveluiden että TalentGaten järjestelmiin

 

  1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus osoitteessa (koulutusnumero 687939): https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687939?searchPhrase=talentgate&announced=0&sort=1
  2. Jätä tietosi myös TalentGaten järjestelmään osoitteessa https://talentgate.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=50&rspvt=cvcm5cke93sckw0o0oko44sws0s0cs8#login_form. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

 

TalentGate tekee esiarvioinnin yhdessä TE-toimiston kanssa ja pyrkii löytämään kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavan yhteistyöyrityksen. Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan.

Lisätietoja saat TalentGaten nettisivuilta osoitteesta https://www.talentgate.fi/international/ tai voit olla suoraan yhteydessä Hermann Alataloon (040 557 2279, hermann.alatalo@talentgate.fi ).

 

International Business Talent F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.