(Poistunut julkaisusta)

20 terveys- ja hyvinvointipalveluiden rakentajaa
Solita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Oletko kiinnostunut terveys- ja hyvinvointialan sekä palveluiden kehittämisestä? Haluaisitko olla mukana rakentamassa paremman elämän edellytyksiä meille kaikille? Etsimme nyt 20 uutta osaajaa liittymään tiimeihimme Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Solita toimii terveys- ja hyvinvointitoimialan julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin yhdistäjänä. Autamme asiakkaitamme palveluiden ja toiminnan kehittämisessä strategioista, palvelumuotoilusta ja arkkitehtuureista laajoihin järjestelmätoteutuksiin, integraatioihin sekä datan ja tekoälyn hyödyntämiseen. Olemme mukana monessa kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävässä hankkeessa mm. Coxa - modernin hoitotyön arki helpommaksi, ODA - Omaolo-palvelu oman hyvinvoinnin arviointiin, WHO - Raskausajan palveluiden kehittäminen Afrikassa ja Helsingin Kaupunki - Maahanmuuttajanuorten menestymisen mahdollisuudet.

Etsimme nyt uusia vahvistuksia terveyden ja hyvinvoinnin toimialalle rakentamaan parempaa huomista meille kaikille. Avoimia työpaikkoja on avoinna jopa 20 lähes 10 erilaiseen rooliin Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Voit työllistyä meillä suoraan Health-alueen hankkeisiin tai muihin mielenkiintoisiin hankkeisiimme.

Avoinna olevia työpaikkoja ovat mm.

  • Fullstack ohjelmistokehittäjiä
  • Backend ohjelmistokehittäjiä
  • Frontend ohjelmistokehittäjiä
  • Palvelumuotoilijoita
  • Data Engineereja
  • Oululainen Sales Manager

Tutustu toimialaan ja kaikkiin avoimiin työpaikkoihimme: https://www.solita.fi/health

Intohimoisten eri alojen ammattilaisten yhteisö

Solita on intohimoisten eri alojen ammattilaisten yhteisö. Tuomalla erilaista ajattelua saman pöydän ympärille syntyy ratkaisuja joita muuten ei oivallettaisi. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Meille yhteissuunnittelu tarkoittaa sitä, että osallistamme organisaation ja loppuasiakkaat. Annamme itseohjautuville huipputiimeille vallan ja välineet ratkoa liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen ongelmia. Johdamme muutosta ja autamme organisaatioita uudistamaan toimintatapojaan. Lue lisää Solitasta ja kulttuuristamme: https://www.solita.fi/blogi/ihmiset-ja-yrityskulttuuri/

Kiinnostuitko?

Jos haluat mukaan matkallemme rakentamaan terveys- ja hyvinvointialan tulevaisuutta, ota yhteyttä rekry@solita.fi vapaamuotoisella hakemuksella. Hakuaika tehtäviin päättyy sunnuntaina 17.6.

Psst. Mitä aiemmin lähetät hakemuksen, sitä todennäköisimmin ehdimme käsitellä hakemuksesi hyvissä ajoin ennen juhannusta ja kesälomia. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Vastaamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti viimeistään noin viikko hakuajan päättymisen jälkeen.