(Poistunut julkaisusta)

20 taloushallinon, logistiikan ja HR:n tulevaa SAP-asiantuntijaa
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Oletko kiinnostunut monien mahdollisuuksien työurasta SAP-asiantuntijana?  Haluatko kehittyä erikoisosaajaksi, jonka ammattitaidolle riittää kysyntää nyt ja jatkossa? Kiinnostaako sinua taloushallinnon prosessien sujuvoittaminen SAPin avulla?

SAP on markkinoiden johtava liiketoimintaohjelmistojen toimittaja ja maailmanlaajuisesti SAP-ohjelmistoja käyttää jo yli 400 000 yritystä 180 eri maassa. Koulutetuille, sertifioiduille ja käytännön työkokemusta keränneille SAP-osaajille on jatkuvasti kysyntää työmarkkinoilla. Osaajia tarvitaan sekä SAP:n käyttäjäorganisaatioissa  että SAP-konsultointia tarjoavissa yrityksissä. Muun muassa Pasafin, Islet Group, Zalaris HR sekä useat muut yritykset Uudellamaalla etsivät nyt tulevaisuuden SAP-ammattilaisia rekrytoivan koulutusohjelman, DigiExpertin (F.E.C.) kautta. Yritysten tavoitteena on kasvattaa sinut arvostetuksi SAP-asiantuntijaksi ja rekrytoida sinut koulutusohjelman päätteeksi. Urakehityksesi SAP-asiantuntijaksi DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman kautta mahdollistavat Uudenmaan TE-palvelut, ELY-keskus, yhteistyöyritykset ja Saranen Consulting.

Tarjoamme sinulle uniikin koulutuksen ja SAP-sertifioinnin

Rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa ja rekrytoida uusia ammattilaisia SAP-asiantuntijan tehtäviin. Koulutus järjestetään Espoossa ja suurin osa yhteistyöyrityksistä toimii Uudenmaan alueella.

Kiinnostaako sinua kasvaa seuraaviin rooleihin yrityksiin:  

  • SAP-juniorkonsultti (taloushallinto, HR, logistiikka)
  • tekninen asiantuntija
  • projektipäällikkö
  • SAP-pääkäyttäjä

”Rekrytoivan koulutusohjelman kautta sain hyvän väylän päästä sisään yritykseen. Konseptina koulutusohjelma sisältää sekä päivittäistä työssäoppimista että sitä tukevaa koulutusta. Voin suositella ohjelmaa kaikille, jotka ovat juuri valmistuneet ja hakevat vielä suuntaa työuralleen tai jo hieman työuraa tehneille, jotka kaipaavat uutta suuntaa ammatilliselle kehitykselleen.”

– alumnimme kommentti rekrytoivasta koulutusohjelmasta

SAP-asiantuntijoiden koulutus rakentuu lähiopetuspäivistä,  laajasta SAP Learning Hub -verkkokoulutuksesta sekä mahdollisuudesta suorittaa kansainvälisesti arvostettu SAP-sertifiointi. Lisäksi käytännön työssäoppiminen yhteistyöyrityksessä mahdollistaa osaamisen kehittymisen oikeaan suuntaan.

Etsimme juuri sinua

Mukana olevat työnantajat ovat kiinnostuneita kasvattamaan osaajia, joilla on erityisesti vahva motivaatio ja oppimishaluinen asenne. Hyvät vuorovaikutustaidot ja kiinnostus toimia asiakasrajapinnassa sekä proaktiivinen ote työntekoon ovat eduksi. Hyvän peruspohjan SAP-asiantuntijaksi kasvamiselle antaa, jos sinulla on kiinnostusta tai kokemusta joistakin seuraavista aihealueista:

  • taloushallinnon perusprosesseista (kirjanpito, palkanlaskenta, verotus)
  • palkka- ja henkilöstöhallinnon prosesseista
  • osto-, hankinta- tai logistiikkaprosesseista
  • SAP-teknologioista
  • taloushallinnon järjestelmistä
  • IT- ja järjestelmäosaamista

SAP-asiantuntijoiden koulutusohjelma on työvoimakoulutusta ja se on suunniteltu sinulle, jos olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä. Rekrytoivat yritykset etsivät sekä vastavalmistuneita kaupallisen tai teknisen koulutuksen hankkineita henkilöitä että jo kokeneempia osaajia, jotka haluavat suunnata uransa vahvemmin SAPin pariin. Tulevissa töissäsi menestyminen vaatii lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Haku päättyy 04.11.2019. Esivalinnat ja haastattelut käynnistyvät jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätäthän hakemuksesi ja rekrytointiprofiilisi viipymättä.

Toteutamme SAP-osaajien koulutuskokonaisuuden osana DigiExpert F.E.C. rekrytoivaa koulutusohjelmaa.

Toimi nopeasti ja täytä työhallinnon hakemus koulutusohjelmaan sekä rekrytointiprofiilisi Saraselle:

1. Täytä työhallinnon DigiExpert rekrytoivan koulutusohjelman hakemus ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella, osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 685723) tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella. (Jos olet aiemmin jo hakenut DigiExpert-koulutukseen, ei sinun tarvitse jättää hakemustasi uudelleen. Tällöin riittää rekrytointiprofiilisi täyttäminen Saranen Consultingille.)

2. Tämän jälkeen täytä vielä tietosi https://sc.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=345&key=&o=A_RJ&rspvt=ise4s03vmuos0oskg4480g0ow4sos88
Tämä rekrytointiprofiilisi toimii sinun käyntikorttinasi yhteistyöyrityksiin.

Lisätietoja saat ohjelman yhteyshenkilöltä Helmi Kunnakselta. Helmin tavoitat parhaiten puhelimitse tiistaisin klo 8:30-9:30 ja torstaisin klo 13:00-14:00 p. 040 585 7993, tai sähköpostitse helmi.kunnas@saranen.fi. 

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus, ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä saada kulukorvausta.

Toiminnanohjaus, tuotannonohjaus, SAP, käyttöjärjestelmä, henkilöstöhallinto, pääkäyttäjä, sovelluskehitys, digitaalinen kehitys, konsultti, konsultointi, liiketoiminnan kehitys, käyttäjätuki, Taloushallinto, tietojärjestelmät, logistiikka, tuotanto, ERP