(Poistunut julkaisusta)

20 taloushallinnon osaajaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Kiinnostaako sinua uusi työ taloushallinto-osaajana ja ainutlaatuinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Haluatko päästä taloushallinnon asiantuntijatehtäviin, joissa yhdistyy alan tuorein osaaminen, asiakaslähtöinen työote ja sähköisen taloushallinnon työkalut? Hae nyt DigiTalous Akatemiaan ja aloita uusi työ kehittyvällä alalla, jossa uusista osaajista on huutava kysyntä!

Taloushallinnon tehtävät automatisoituvat ja muutoksen myötä alan osaajilta kysytään uusia taitoja. Taloushallinnon osaaminen on yhä tärkeää, mutta aikaa vapautuu entistä enemmän myös liiketoiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille ja sidosryhmille. Uudenmaan alueen tilitoimistot ja eri toimialojen työnantajat etsivätkin nyt riveihinsä ennakkoluulottomia taloushallinnon osaajia, joilla on intoa kehittää omaa osaamistaan ja ottaa haltuun modernin taloushallinnon keinot. Uudet työtehtävät odottavat, oletko etsimämme tekijä?

Kasva talous- ja palkkahallinnon osaajaksi ja aloita uusi työ

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset kouluttautumaan ja kehittymään kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta, sekä kasvattamaan ammattiosaamista niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita tulevaisuuden osaajia. Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle vastavalmistunut tekijä – tärkeintä on into ja palo kasvaa taloushallinnon asiantuntijatehtäviin.

Olemme rekrytoineet toteuttamiemme DigiTalous Akatemia -rekrytoivien koulutusohjelmien kautta jo yli 500 talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaa uusiin työtehtäviin. Avoimia työtehtäviä on monenlaisia taloushallinnon avustavista ja asiantuntijatehtävistä teknisempiin sovellustuen ja –konsultoinnin rooleihin. Koulutusohjelman kautta uusi työsi voi olla esimerkiksi: kirjanpitäjä, reskontranhoitaja, talousassistentti, controller, taloushallinnon sovelluskonsultti tai järjestelmäasiantuntija.

Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi joistakin näistä:

  • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa modernin taloushallinnon asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
  • Sinulla on kokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä, kirjanpidosta, palkanlaskennasta, sisäisestä laskennasta tai taloushallinnon järjestelmä- ja sovellustehtävistä koulutuksen, työkokemuksen tai projektien kautta
  • Hyvän taustan tehtäviin antaa esim. talous- ja palkkahallinnon, laskentatoimen, rahoituksen, IT-alan tai muun kaupallisen tai teknisen alan koulutus (esim. tradenomi, merkonomi, KTM, DI)
  • Sinulla on tarkka ja järjestelmällinen työote, hyvät organisointikyvyt sekä valmiutta vuorovaikutteiseen asiantuntijatyöhön
  • Tiedät mistä on kyse, kun puhutaan raportoinnista, budjetoinnista, ennustamisesta tai tilinpäätöksistä
  • Liiketoiminnan kehittäminen, IT-ratkaisut ja asiakasprojektit kiinnostavat sinua ja saatat nähdä itsesi tulevaisuudessa taloushallinnon konsultin roolissa
  • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alla ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

DigiTalous Akatemia -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä taloushallinnon asiantuntijakoulutus. Ohjelma antaakin sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä tilaisuuden löytää tulevan työpaikkasi. Tähtäimessämme on löytää sinun kokemukseesi ja taustaasi sopiva rooli yhteistyöyrityksestämme, minkä kautta pääset kehittämään omaa osaamistasi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn modernin taloushallinnon asiantuntijatehtävien parissa.

  • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi.
  • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20–25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Lopputuloksena nostat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.
  • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Modernin talous- ja palkkahallinnon asiantuntijuus on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin, hae siis mukaan pian!

Hae mukaan heti!

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä ensiksi TE-palveluiden hakulomake. Koulutuksen numero on 694282. ​
Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Lisätietoa ohjelmasta

Ilmoittaudu mukaan DigiTalous Akatemian etäinfotilaisuuteen 3.9. klo 15:00- 16:00, ilmoittaudu tästä.

Lisätietoa löydät myös koulutusohjelman sivuilta.