(Poistunut julkaisusta)

20 taloushallinnon asiantuntijaa Ouluun
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Töitä 20 tulevalle taloushallinnon huippuasiantuntijalle Oulun seudulla

Kiinnostaako sinua työ yhä digitaalisemmaksi muuttuvassa talous- tai henkilöstöhallinnossa?
Innostutko sähköisistä taloushallinnon työkaluista ja uudesta, vuorovaikutteisesta työstä?
Hae 30.9. mennessä DigiTalous Akatemiaan: saat asiantuntevaa koulutusta ja pääset heti töihin.

Innovatiiviset Oulun seudun yritykset rekrytoivat nyt DigiTalous Akatemian kautta työntekijöitä esimerkiksi näihin tehtäviin:

  • controller
  • asiakaslähtöinen kirjanpitäjä
  • palkanlaskija
  • henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtävät
  • talousassistentti
  • myyntiassistentti
  • kiinteistökirjanpitäjä

Saat laadukasta asiantuntijakoulutusta ja työpaikan

DigiTalous Akatemia on 5 kk kestävä rekrytoiva koulutusohjelma. Siihen kuuluu 18 päivää ajankohtaista täsmäkoulutusta talous- ja henkilöstöhallinnosta. Koulutuksen aihealueita ovat mm. kirjanpito, palkanlaskenta, työlainsäädäntö, verotus, ennustaminen, henkilöstöhallinto sekä raportointi.

Olet töissä koko koulutusohjelman ajan ja pääset näyttämään kyntesi yrityksen käytännön projekteissa. Sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Kun jo työskentelet yrityksessä ja tutustut sen käytäntöihin, parannat mahdollisuuksiasi vakituiseen työsopimukseen.

Konkareille ja vastavalmistuneille

DigiTalous Akatemia on sinulle mahdollisuus osaamisesi kehittämiseen ja nousevaan urakehitykseen.  Voit olla vastavalmistunut tai sinulla voi olla työkokemusta talous- ja palkkahallinnosta tai esimerkiksi IT-, pankki- tai vakuutusmaailmasta.

Sinulla voi olla soveltuva kaupallisen, teknisen tai IT-alan koulutus (esim. tradenomi, merkonomi, KTM, DI). Kaikissa tehtävissä edellytetään suomen kielen taitoa sekä yleisten toimistosovellusten tuntemusta.

Rekrytoivat yritykset toivovat sinulta motivaatiota kehittyä uudessa työssäsi. Jos sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot, tämä voi olla juuri oikea askel urallasi!

Haku käynnissä 30.9. asti – hae heti

Vahvista osaamistasi ja varmista työllistymisesi hakemalla DigiTalous Akatemiaan nyt. Oulun koulutusohjelmaan pääsee mukaan 20 hakijaa, joille tarjoamme paikan yhteistyöyrityksessä ohjelman ajaksi.

Haussa on kaksi vaihetta:

  1. Täytä ensin TE-toimiston hakulomake osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/ - löydät DigiTalous Akatemian syöttämällä hakukenttään koulutusnumeron 680862
  2. Syötä tämän jälkeen tietosi Sarasen sähköiseen rekrytointijärjestelmään. Sinut esitellään mahdollisille yhteistyöyrityksille tämän lomakkeen perusteella, joten täytäthän sen huolella!

Hae nyt – haastattelut käynnistyvät saman tien >>

Lisätietoja koulutusohjelmastamme löydät nettisivuiltamme tai kysymällä ohjelman yhteyshenkilöltä Jonna Juutilaiselta, 044 571 2086, jonna.juutilainen@saranen.fi. Tutustu myös nettisivuihimme: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalous-akatemia/oulu/.

DigiTalous Akatemia -koulutusohjelma toteutetaan rekrytoivien yritysten, TE-palvelujen ja ELY-keskuksen rahoittamana koulutusohjelmana. Koulutusohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Kirjanpito, palkanlaskenta, kirjanpitäjä, palkanlaskija, taloushallinto, konsultointi, konsultti, sovellus, järjestelmä, assistentti, reskontra, tilinpäätös, contoller, HR, henkilöstöhallinto, koordinaattori