(Poistunut julkaisusta)

20 sähköalan osaajaa Pääkaupunkiseudulle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Oletko etsimässä itsellesi uutta työpaikkaa, mutta mikään avoin työpaikka ei tunnu siltä oikealta? Luonnistuuko sinulta sähkön kanssa työskentely kuin Benjamin Franklinilta tai Nikola Teslalta? Ei hätää, sillä jättämällä yhden hakemuksen meille, meidän tehtäväksi jää etsiä sinun toiveitasi vastaava työpaikka.

Haemme useille isoille ja pienille teollisuuden yrityksille työntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin. Toivomme hakijalta sähkö-/elektroniikka-alan koulutusta tai aiempaa kokemusta esimerkiksi teknologiateollisuuden kokoonpanotehtävistä. Tarjoamme hakijoille työpaikkoja hänen asuinpaikkansa, ammatillisen kokemuksen ja sitoutumiskyvyn mukaan. Yhdellä hakemuksella saavutat monta työnantajaa. Ilmoitathan siis hakemuksessasi ainakin käytettävyytesi, aikaisemman työ- ja koulutushistoriasi sekä palkkatoiveesi.

Haemme sähköalan osaajia ja uraansa aloittelevia työntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun teollisuusyrityksiin. Työtehtävät vaihtelevat sähkö- ja elektroniikka-alan peruskokoonpanotöistä aina haastavampien kokonaisuuksien kokoonpano- ja koestustehtäviin teollisuudessa. Mikäli olet positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia lisää työkokemusta ja kehittyä omalla alalla elektroniikka-alan tuotantotöissä, haethan paikkaa välittömästi.

Toivomme hakijoilta työtä pelkäämätöntä positiivista asennetta ja työelämän pelisääntöjen tuntemusta. Etuna on myös mahdollisuus tehdä vuorotöitä sekä sitoutua pidempiaikaisiinkin työsuhteisiin. Lisäksi toivomme ammatillista koulutusta sähköalalta tai vastaavaa kokemusta aikaisemmista työsuhteista. Tärkeimpänä näemme kuitenkin aidon halun oppia uutta. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden työskennellä vakavaraisissa yrityksissä, joissa arvostetaan ammattitaitoa, kykyä oppia uusia asioita sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Kokeneille henkilöille tarjoamme mahdollisuuden jatkaa jo hankittujen taitojen kehittämistä kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi meille, niin ruvetaan etsimään sinulle sopivaa työpaikkaa!