20 ohjelmistorobotiikan tulevaa asiantuntijaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Oletko luonteeltasi asioiden kehittäjä, toimintojen tehostaja ja keksit mielelläsi automaatioita välttääksesi turhaa ja monotonista työtä? Jos vastasit kyllä, ohjelmistorobotiikan työtehtävät saattavat kiinnostaa sinua.

Tuottavuus, kannattavuus ja palvelun laatu ovat yrityksille elintärkeitä kilpailukykytekijöitä, ja seuraava askel näiden kehittämisessä on ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen. Yritykset etsivät eri toimialojen osaajia (esimerkiksi IT, taloushallinto, pankki- ja vakuutusala tai logistiikka) kasvamaan moniin rooleihin tunnistamaan, ymmärtämään, kehittämään ja johtamaan ohjelmistorobotiikan valjastamista yritysten käyttöön. Lähde mukaan tälle tutkimusmatkalle ja kasva kanssamme ohjelmistorobotiikan arvostetuksi asiantuntijaksi. Mm. Visma Solution, Telia Cygate ja Knowit ovat kasvattamassa ohjelmistorobotiikan asiantuntijoita kanssamme.

Ainutlaatuinen koulutus

Ohjelmistorobotiikan koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa ja rekrytoida uusia ammattilaisia erilaisiin RPA (Robotic Process Automation) -tehtäviin. Koulutus järjestetään Espoossa ja suurin osa yhteistyöyrityksistä toimii Uudenmaan alueella. Ohjelmistorobotiikkaa hyödyntävät hyvin erikokoiset yritykset monilta eri toimialoilta, esimerkiksi pankki- ja vakuutusala, taloushallinto, terveydenhuolto, logistiikka ja julkinen sektori. Osaajia tarvitaan erilaisiin rooleihin, kuten analyytikoiksi, asiantuntijoiksi, projektijohtoon, prosessikehittäjiksi, sekä hallintoon ja ylläpitoon. Ohjelmistorobotiikka on uusi, nouseva teknologia, johon valmiita osaajia ei vielä juuri ole. Me koulutamme sinusta tulevaisuuden osaajan ja rekrytoivan koulutusohjelman päätteeksi yritysten tavoitteena on rekrytoida sinut työsuhteeseen.

RPA-koulutuksen kesto on 6 kuukautta (12.6. – 4.12.2019) ja koulutusohjelmassa pääset heti mukaan yrityksen käytännön työtehtäviin. Työssäoppimisen ohessa saat monipuolisen koulutuksen reilut 20 koulutuspäivää ohjelmistorobotiikasta. RPA-koulutusten ja -teknologioiden lisäksi aiheina ovat myös Lean IT, projektinhallinta sekä yleisimmin käytössä olevien ohjelmointikielten perusteet. Koulutus sisältää laajan kokonaisuuden lähiopetusta, etätehtäviä ja verkko-opiskelua.

Ohjelmistorobotiikan tehtäviin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Ohjelmistorobotiikka on teknologiana uusi, ja uuden oppimisessa kehittymishalu, -kyky ja motivaatio ratkaisevat. Aiempaa kokemusta RPA:sta et tarvitse. Jos sinulta löytyy oikea asenne, me koulutamme sinusta osaajan. Sopiva tausta ohjelmistorobotiikan rooleihin voi tulla esimerkiksi seuraavilta aloilta:

 • IT
 • Pankki- ja vakuutusala
 • Terveydenhuolto
 • Talous- ja palkkahallinto
 • HR
 • Logistiikka ja hankinta
 • Myynti ja asiakaspalvelu

Tulevissa töissäsi menestyminen vaatii lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Hae heti!

Hakemus kannattaa jättää heti, sillä esivalinnat käynnistetään jo hakuajan aikana! Hakuaika päättyy 19.5.2019.

Koulutukseen hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

 1. Täytä työhallinnon hakemus ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella, osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 685782) tai TE-palveluista saatavalla lomakkeella.
 2. Lisäksi hae ohjelmaan Saranen Consultingin hakulomakkeen kautta

Hakijat esitellään rekrytoiville yrityksille Saranen Consultingin hakulomakkeen perusteella. Lisätietoja saat ohjelman hakijasivustolta ja yhteyshenkilöltä Sandy Svahnilta, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse keskiviikkoisin klo 13:00-15:00 ja perjantaisin klo 10:00-12:00 (puh. 040 560 4612) tai sähköpostitse sandy.svahn@saranen.fi.

 

Koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät sekä tehokas työssä oppiminen että laadukas koulutus. Ohjelman järjestävät tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen Consulting ja rekrytoivat yritykset. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. Koulutusohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta. Ohjelman hakijoiden esivalinnoista vastaa Saranen Consulting yhdessä Uudenmaan TE-toimiston kanssa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1261876
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa