(Poistunut julkaisusta)

20 näytön paikkaa korkeakoulutetuille nuorille!
Talentgate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

20 näytön paikkaa korkeakoulutetuille nuorille!

Oletko valmistunut hiljattain korkeakoulusta ja etsit oman alasi töitä? Kaipaatko työmahdollisuutta, jossa pääset näyttämään osaamisesi? Tai tarvitsetko tietyn taidot hallitsemista, jotta pääset työskentelemään itseäsi kiinnostavalle alalle?

TalentGate tarjoaa Junior Business Talent F.E.C.-koulutuksen kautta työllistymismahdollisuuksia enintään 30-vuotiaille korkeakoulutetuille nuorille! Monelle ensimmäisen oman alan työpaikan löytäminen on haastavaa valmistumisen jälkeen. Osa taas päätyy työskentelemään tehtävissä, jotka eivät vastaa omia kiinnostuksenkohteita tai koulutustaustaa. Työmarkkinat ja työtehtävät muuttuvat digitalisoitumisen vuoksi nopeaan tahtiin, eikä tutkinto enää takaa työllistymistä.

Rekrytoiva koulutusohjelma on kiihdytyskaistasi oman alan kiinnostaviin tehtäviin! Asiakasyrityksemme etsivät uusia tulevaisuuden kykyjä kehittymään monipuolisiin tehtäviinsä kuuden kuukauden rekrytoiva koulutusohjelman kautta. Ohjelman aikana saat käytännönläheistä, työtehtäviäsi tukevaa asiantuntijakoulutusta ja perehdyt samalla työtehtäviin yrityksessä. Taustastasi ja työtehtävistäsi riippuen voit pätevöityä koulutusohjelman kautta esim. erilaisiin digimarkkinoinnin, asiakkuudenhallinnan, taloushallinnon, IT:n tai projektinhallinnan tehtäviin. Ota ohjelman kautta uusi urasteppi!

Työpaikkoja korkeakoulutetuille nuorille

Yritykset etsivät uusia kykyjä perehtymään ja kehittymään tehtäviinsä. Tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Yritykset etsivät uusia osaajia kehittymään mm. seuraaviin tehtäviinsä

  • Markkinointikoordinaattori
  • Digital Marketing Specialist
  • Junior Account Manager
  • Sisällöntuottaja / Sisältömarkkinoija
  • Customer Care Specialist
  • Projektikoordinaattori
  • Myyntipäällikkö
  • Service Desk Agent

 

Muista, että sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatio kehittyä & into oppia uutta! Päivitämme mukana olevia yrityksiä ja tehtävänimikkeitä sivulle www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/juniorbusinesstalent

Asenne ratkaisee

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja hyvä asenne uuden oppimista kohtaan. Kaikenlainen työkokemus tai harrastuneisuus kaupallisista tai teknisistä tehtävistä on eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio. Voit hakea mukaan ohjelmaan, mikäli olet enintään 30-vuotias, sinulla on ammatti- tai tiedekorkeakoulututkinto ja olet rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistossa.

Lisäksi sinun tulee olla tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Mikäli olet viimeistelemässä opintoja, muistathan että sinun tulisi olla valmistunut ennen koulutusohjelman alkamista.

Hae heti!

Haethan ohjelmaan heti, sillä esittelemme hakijoiden profiileja rekrytoiville yrityksille jo hakuaikana!

Ohjelmaan hakeminen edellyttää tietojen jättämistä sekä TE-palveluiden että TalentGaten järjestelmiin

 

  1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus täällä.
  2. Jätä tietosi myös TalentGaten järjestelmään täällä. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille

 

Hakuaika päättyy 15.10. Ohjelmassa pystyy aloittamaan yrityspaikan vahvistuttua syksyn 2020 aikana. Lisätietoja saat TalentGaten nettisivuilta osoitteesta www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/juniorbusinesstalent tai numerosta 010 231 6922.

Junior Business Talent F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-koulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.