20 kesätyöntekijää kemian tuotantoon
Radiometer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

 

20 kesätyöntekijää kemian tuotantoon: Levyvalmistus, laadunvalvonta, pakkaus, tuotannon tukitoiminnot

Haemme kesätyöntekijöitä kemian tuotannon ja tukitoimintojen eri tehtäviin touko-elokuun ajaksi.

Korkea tuotelaatu on meillä aina etusijalla ja työntekijöidemme työturvallisuudesta huolehtiminen on päivittäisessä toiminnassa näkyvästi esillä. Haluamme, että voit lähteä kotiin yhtä terveenä kuin tulit aamulla töihin.

Työtehtävämme ovat hyvin ohjeistettuja, sillä kaikki työtehtävämme vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta, käytetäänhän laitteitamme potilasnäytteiden analysointiin. Teemme työmme hyvien tuotantotapojen mukaisesti ja sovellamme työssämme Lean-periaatteita.
 

Levyvalmistus

Kesätyö levyvalmistuksessa pitää sisällään työtehtäviä tuotannon annostelun eri prosesseissa. Olet opiskelemassa laborantiksi tai prosessinhoitajaksi tai jo valmistunut.

Levyvalmistuksen työt sisältävät muun muassa liuosvalmistusta ja liuoskontrollien valmistusta, tuotantolinjojen operaattorina toimimista, välinehuoltoa, erilaisten laboratoriolaitteiden käyttöä sekä dokumentointia.

Levyvalmistuksessa työskentelee yhteensä noin 4-5 henkilöä vuorossa. Työ on kaksivuorotyötä ja työskentelemme kouttaus-prosessissa myös viikonloppuisin 12h vuoroissa. Levyvalmistus on työskentelyä standardin mukaisessa puhdastilassa.
 

Laadunvalvonta

Tuotannon laadunvalvonnassa kesätyön päätehtäviisi kuuluu laadunvalvontatestaus ja raportointi. Olet opiskelemassa bio- tai kemian alaa tai jo valmistunut alalta. Tehtävän menestyksekkääseen suorittamiseen vaaditaan pipetointitaitoa ja laboratorioanalysaattorin käyttöä.

Työ on keskeytyvää kaksivuorotyötä. Tuotannon laadunvalvonnassa työskentelee yhteensä noin 5-7 henkilöä vuorossa. Laadunvalvonta on työskentelyä laboratoriotiloissamme.
 

Pakkaus

Olet tekniikasta kiinnostunut bio-, prosessi- tai automaatioalan opiskelija tai valmistunut kyseisiltä koulutusaloilta. Tuleviin päätehtäviisi kesätyössä kuuluu loppu- ja prosessiaikaisten pakkaustehtävien suorittaminen automaatio- ja manuaalipakkauksessa.

Pakkaamossa työskentelee yhteensä noin 5-6 henkilöä vuorossa. Automaatiolinjalla työ on kolmivuorotyötä ja työskentelemme myös viikonloppuisin 12h vuoroissa. Automaatiolinjan käyttö on työskentelyä standardin mukaisessa puhdastilassa. Manuaalipakkaus toimii keskeytyvässä kaksivuorotyössä.
 

Tukitoiminnot

Sopiva koulutustausta tuotannon tukitoimintoihin on tekninen ala. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu AQT- testilaitteiden ja muiden testilaitteiden ennakkohuolto, vikakorjaukset ja ongelmaselvitykset sekä tuotannon laitteiden ylläpito ja huolto tarpeen vaatiessa.

Menestyäksesi tukitoimintojen kesätyössä tarvitset mekaniikan ja elektroniikan tuntemusta, ongelmanratkaisutaitoja ja osaat toimia rakentavasti ja oma-aloitteisesti yhteistyössä. Työaika tehtävässä on porrastettu päivätyö.  
 

Toivomme sinulta

 • Sujuvaa suomen kielen taitoa (työohjeemme ovat suomeksi) ja perus IT-taitoja (MS Office)
 • Omaat positiivisen asenteen ja halukkuutta oppia uusia asioita
 • Olet tottunut tekemään tarkkuutta vaativia töitä
 • Arvostamme kokemusta tuotantoympäristössä toimimisesta, IVD-tuntemusta sekä LEAN-osaamisesta
   

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä työpaikassa, jossa

 • tehdään töitä hyvässä hengessä ja yhteistyössä eri osastojen välillä
 • saat hyvän perehdytyksen ja tuen perehdytysajan jälkeen työtehtäviesi suorittamiseen
 • saat arvokasta kokemusta diagnostiikka-alan töistä (hyvää työkokemusta esim. opiskelijoille)
 • välitetään työntekijöistä tarjoamalla henkilöstöetuuksia kuten hierontaetuja, taukokahvit ja viikoittain myös hedelmiä
 • ollaan loistavassa kasvuvauhdissa
   

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostiosoitteeseen info@radiometer.fi  Odotamme kuulevamme sinusta 28.2.2019 mennessä. Otsikoi viestisi Kesätyöntekijä, osasto (esim. Levyvalmistus). Jos haet kesätöihin useammalle osastolle, huolehdithan, että tämä tulee selvästi ilmi hakemuksestasi. Toivomme, että pystyt aloittamaan kesätyössä heti toukokuun alussa ja että pystyt työskentelemään meillä elokuun loppupuolelle asti.

Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä mahdollisesti ennen määräajan umpeutumista, joten toimi nopeasti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1223313
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
 • Sijainti: Turku