20 digitalisaation & kansainvälistymisen osaajaa!
Talentgate Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Millaisia haasteita ja mahdollisuuksia digitalisaatio tuo kansainvälistymiseen? Kuinka turvata liiketoiminnan käynnistäminen ja myynnin kasvu? Miten pystymme palvelemaan kansainvälisiä asiakkaita näinä poikkeusaikoina?

 

Talentgate kouluttaa 20 uutta osaajaa kansainvälisesti toimiville ja kansainvälistyville yrityksille rekrytoivan Digitalisaatio kansainvälistymisessä F.E.C. -koulutusohjelman kautta. Vie kv-osaamisesi digiaikaan ja työllisty uusiin tehtäviin ohjelman kautta!

Puolen vuoden ohjelman aikana perehdyt kansainvälistymisen ja digitalisaation tuomiin kasvumahdollisuuksiin sekä laadukkaan täydennyskoulutuksen, että asiakasyrityksemme tehtävissä toimimisen kautta. Ohjelman jälkeen pystyt työskentelemään esim. tietyn markkina-alueen myynnin ja markkinoinnin, digimarkkinoinnin, logistiikan, projektitoiminnan tai muiden kansainvälisen liiketoiminnan tehtävien (taloushallinto, asiakaspalvelu, osto- ja hankinta) parissa. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Pääkouluttajakumppanina on Helsingin seudun Kauppakamari.

Työpaikkoja sekä uusille kyvyille että kokeneemmille osaajille

Yritykset kasvuyrityksistä suuriin hakevat ohjelman kautta uusia osaajia työskentelemään monipuolisissa tehtävissään. Ohjelman kautta etsitään mm. eri kielten ja markkina-alueiden osaajia (mm. Saksa, Englanti, Ranska, Ruotsi, Skandinavia) käynnistämään tai tukemaan liiketoimintaa kohdemarkkina-alueella. Tämän lisäksi kasvua tavoittelevat teknologiayritykset etsivät teknisesti orientoituneita henkilöitä tehtäviinsä, joten kaikenlaisesta teknisestä taustasta on hyötyä (mm. koodauskokemus, kokemus pilvipalveluista ja eri teknologioista). Kasvua haetaan nyt erityisesti digitaalisuuden keinoin, joten haussa on myös osaajia, jotka pystyvät kasvattamaan ja tukemaan yrityksen kasvua esim. digitaalisen markkinoinnin tai myynnin keinoin.

Tehtävät muotoutuvat sekä hakijoiden taustojen että yrityksen tarpeiden pohjalta, ja tarjolla on uramahdollisuuksia sekä aloitteleville että kokeneemmille osaajille! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja.

Voit hakea, mikäli sinulla on kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto tai muutama vuosi relevanttia työkokemusta. Hakeminen edellyttää toimivaa suomen peruskielitaitoa (vähintään B1.1.), muu kielitaito on eduksi. Voit olla joko hiljattain valmistunut, tai sinulla voi olla jo kokemusta alan tehtävistä - tärkeintä on vahva halu kehittää osaamistasi! Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön tai työttömyysuhan alainen ja olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-toimistoon.

Koulutus on osallistujalle maksutonta. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Voit lukea lisää koulutussisällöistä ja mukana olevista yrityksistä: www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/digitalisaatio-kansainvalistymisessa

Hae heti!

Haku on kaksivaiheinen:


1. Tee hakemus TE-palveluiden kautta täällä.

2. Täytä myös tietosi Talentgaten järjestelmään täällä. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Koulutusohjelmaan kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä koulutushakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana! Hakuaika päättyy 15.2.2021 ja koulutusohjelman kesto on 8.3.-2.9.2021 (sis. lomajakso 12.7.-16.7.2021).

Haettuasi mukaan Talentgate esittelee profiilisi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jossa käytännön työssäoppiminen tapahtuu.

Talentgatella on valmius toteuttaa sekä haastattelut että koulutukset onlinetoteutuksina koronapandemiatilanteen mukaisesti.

Lisätietoja saat Talentgaten nettisivuilta osoitteesta www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/digitalisaatio-kansainvalistymisessa tai 010 231 6922.

 

Digitalisaatio kansainvälistymisessä F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Helsingin seudun kauppakamarin ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutus.uusimaa@te-toimisto.fi.

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412750
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Uusimaa, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Talentgaten asiakaspalvelu p. 010 231 6922