(Poistunut julkaisusta)

20 digimarkkinointi- ja eCommerce-spesialistia
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Kiinnostaako sinua monipuolinen työura digitaalisen markkinoinnin tai verkkokaupan mahdollisuuksien parissa? Täytä osaamisvaje ja hae mukaan innovaatioita pursuavalle kehitysalalle, jossa tulevaisuuden näkymät eivät jää pelkästään puheen tasolle!

Verkkokauppa ilman digialan spesialistia on kuin vene ilman airoja – tuloksiin on vaikea päästä pelkkiä käsiä heiluttelemalla. Suomalaisilla verkkokaupoilla onkin nyt ja tulevaisuudessa valtava tarve uusille osaajille, jotka pysyvät digimurroksessa mukana ja kasvattavat liiketoimintaa ’online first’ -mentaliteetilla. Tästä syystä käynnistämmekin eCommercePro -rekrytoivan koulutusohjelman yhteistyössä Googlen kanssa, jotta juuri sinä voisit kasvaa digitaalisen liiketoiminnan spesialistiksi.

Raa’an datan ja kaupankäynnin lisäksi, verkkokauppa on elintärkeä osa digitaalisen markkinoinnin palapeliä. Juuri tämän takia, kouluttamamme 20 uutta digiliiketoiminnan spesialistia voivat työllistyä monenlaisiin rooleihin.

Tuleva työtehtäväsi voi olla esimeriksi rekrytoivan yrityksen:

 • eCommerce Specialist
 • Marketing Coordinator / Manager
 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Web Analyst
 • Growth Hacker
 • Digital Planner
 • Content Specialist / Coordinator

Rooleja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille, että jo kokeneemmillekin asiantuntijoille. Kokemusta tärkeämpää on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi – tavoitteemme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Et vierasta uusia ideoita ja innovaatioita, ja haluat kehittyä digimarkkinoinnin aallolla mukana.
 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä digitaalisesta liiketoiminnasta, markkinoinnista tai myynnistä esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta.
 • Sinulla on vainu toimivalle digisisällölle.
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi kehitystä tai sinulla on jotakin harrastuneisuutta alalta.
 • Hahmotat hyvin kokonaisuudet ja näet verkkokaupan muunakin kuin pelkkänä myyntiyksikkönä.
 • Olet kiinnostunut Googlen työkaluista, analytiikan hyödyntämisessä digitaalisessa markkinoinnissa, sekä SEO & SEM -aiheista
 • Soveltuvan taustan tehtäviin tarjoaa mm. kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto, esimerkiksi tradenomi tai IT-tradenomi, KTM, insinööri, tietojenkäsittelyn FM tai DI

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Kuuden kuukauden mittaisessa ohjelmassa kehityt asiantuntijaksi uuden työroolisi kautta. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla. Ohjelman tärkein tavoite on solmia työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

Hae mukaan heti!

Hae mukaan viipymättä – haastattelut käynnistyvät ja valintoja tehdään jo hakuaikana! Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Käsittelemme ensimmäiset hakemukset 3.2., jonka jälkeen alamme täyttämään yhteistyöyrityksiemme avoinna olevia paikkoja.

Etenet hakuprosessissa, kun olet jättänyt hakulomakkeen TE-toimistoon ja täyttänyt osaamisprofiilin Saraselle:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/690831

Löydät eCommercePro -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 690831.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=360 . Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakujakso päättyy 24.2.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/ecommercepro

Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattori Pinja Heimalalta pinja.heimala@saranen.fi, 040 849 3962. Tavoitat Pinjan puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 9.00 – 11.00 välisenä aikana.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssäoppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. eCommercePro-Rekrykoulutus on työhallinnon rahoittama koulutus. Rekrytoiva koulutusohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.