20 automyyjää Kamuxille
Markkinointi-instituutti

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Kamux ja Markkinointi-instituutti kouluttavat yhteistyössä TE-palveluiden kanssa 20 uutta automyyjää Uudellemaalle, Pirkanmaalle ja Pohjois-Pohjanmaalle. Automyyjä-rekrykoulutus on suunnattu alan vaihtajille, koulutustaan vastaamattomissa tehtävissä työskenteleville, työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alaisille. Rekrykoulutuksen tavoitteena on työllistää osallistujat automyyjän työtehtäviin Kamuxille.

Rekrykoulutus koostuu työssäoppimisesta sekä käytännönläheisistä koulutuspäivistä Markkinointi-instituutissa. Työssäoppimispäivinä pääset soveltamaan koulutuspäivillä oppimaasi käytäntöön, sillä työskentelet Kamuxin liikkeessä automyynnin tehtävissä. Kamux rekrytoi koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt, jotka soveltuvat automyyjän työtehtäviin.

Hakeaksesi mukaan sinulla ei välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta – pääasia on, että olet kiinnostunut työskentelemään automyynnin parissa, sinulla on aktiivinen ote työntekoon ja hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Kamuxin automyyjä on innostunut asiakaspalvelusta, toimii tuloshakuisesti ja kykenee tekemään päätöksiä. Hän on tiimipeluri, joka pitää nopeatempoisesta työrytmistä ja vaihtelevista työtehtävistä. Kamuxilla automyyjän työ on monipuolista: automyyjä vastaa liideistä, autojen myyntiin laittamisesta, mallintamisesta ja kuvaamisesta kaupan päättämiseen asti. Automyyjän palkkaus on kannustava ja Kamux huolehtii henkilöstön kouluttamisesta ja osaamisen kehittämisestä. Jotta voit hakea tähän rekrykoulutukseen, sinulla tulee olla B-ajokortti ja sujuva suomen kielen taito; muu kielitaito on eduksi.

Ajankohta ja kesto
Rekrykoulutus alkaa 16.5.2019. Rekrykoultuksen kesto on 3,5 kk sisältäen 16 lähi- tai etäopetuspäivää.

Rekrykoulutuksen aikaiset etuudet
Automyyjä –rekrykoulutus on osallistujalle on maksuton. Rekrykoulutuksen ajalta sinulle maksetaan työttömyysetuutta (esim. ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.

Hae heti tai viimeistään 22.4.2019!
Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Täytä hakemus Markkinointi-instituutin verkkosivujen kautta:
https://www.markinst.fi/koulutus/automyyja-rekrykoulutus/

Kysy lisää – autamme mielellämme!
Rekrykoulutuksen sisältö ja hakuprosessi: Marjo Heijari, rekrytointikonsultti, puh.  050 562 4250, marjo.heijari@markinst.fi
Koulutusohjelman aikaiset taloudelliset etuudet: Valtakunnallinen TE-palveluiden koulutusneuvonta puh. 0295 220 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1246374
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Uusimaa