2 tuotannontyöntekijää Jackon Finland Oy:lle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Jackon Finland Oy on osa norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava eristevalmistaja. Tuotamme rakentamiseen ja teollisuudelle nykyaikaisia, energiatehokkaita ratkaisuja ja komponentteja. Kattava tarjonta EPS-, XPS-, EPP- ja EPE -valmisteisia tuotteita pitää sisällään niin eristeitä, elementtejä, märkätilalevyjä ja muita rakentamisen järjestelmiä kuin pakkaustuotteita sekä teknisiä komponentteja teollisuudelle.

Haemme asiakkaallemme Jackon Finland Oy:lle Sastamalaan kahta tuotannontyöntekijää tilauskannan kasvaessa. Työnkuvaasi kuuluu mm. koneenhoito, laadunvalvonta sekä tuotteiden pakkaus. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, toivomme kuitenkin valmiutta työskennellä myös kolmivuorossa. 

Edellytämme perus ATK-taitoja, motivoitunutta ja reipasta työskentelyotetta. Toivomme, että tekijä on aktiivinen tiimityöskentelijä joka haluaa ottaa vastuuta omasta työstään. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen tuotantotyöstä, mutta tämä ei ole kuitenkaan välttämättömyys, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi. 

Tarjoamme pitkäkestoisen työn sekä siistin ja miellyttävän työympäristön. Palkka: TES/sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Aluksi tarjolla määräaikaisuus, mutta hyvälle tekijälle on tarjolla pidempiaikainen työsuhde. 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.
Aloitamme haastattelut heti ja mahdollinen valinta voidaan tehdä jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.

Eezy Sastamala
p. 0440561333 tai 0407444261
sastamala.vmp@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot