(Poistunut julkaisusta)

2 trukkitaitoista varastotyöntekijää
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haluatko työn, jossa pääset liikkumaan, on säännölliset työajat sekä saat jättää työt päivän jälkeen työpaikalle? Jatka lukemista!

Etsimme nyt kahta trukkitaitoista VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ asiakasyrityksellemme Vantacolle, Vantaan Hakkilaan, Helsingin ja Vantaan rajalle.

Tarjoamme sinulle määräaikaisuuden elokuun loppuun asti mielenkiintoisessa työympäristössä maalivarastolla. Sinulla on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaisesti. Työ on kokoaikaista ja työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 12-20. Lisäksi noin joka toinen kuukausi on yksi sunnuntaivuoro. Palkkaus määräytyy kemianteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti.


Työssä käsitellään isoja ja painavia maaliastioita, joten et tarvitse kuntosalia enää työpäivän jälkeen. Vantacolla käytetään työkielenä suomea. Työssä pärjäät ripeällä ja omatoimisella työotteella.


Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa trukkikokemusta, hyvä fyysinen kunto sekä reipas asenne.


Onko tämä työ juuri sitä, mitä kaipaat tähän elämäntilanteeseesi? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi