(Poistunut julkaisusta)

2 Supply Engineers
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020
Etsimme nyt kahta Supply Engineeriä alansa johtavaan asiakasyritykseemme työskentelemään isojen hankkeiden ja erityisrakennuksien parissa. Tehtävien sisällöt ovat hyvin samankaltaiset, toisessa työskennellään modernisointiprojektien parissa ja toisessa uusien toimitusten kanssa. Tämä tehtävä soveltuu teknisen koulutustaustan omaavalle henkilölle, joka on kiinnostunut ostoista ja tilaus-toimitusketjun hallinnasta. Asiakasyrityksemme tunnetaan loistavana työpaikkana ja pääset kehittämään osaamistasi kansainvälisessä teknologiayhtiössä!
KUVAUS
Tarjoamme


* Tilaisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja kehittyä ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Supply Engineerinä tehtäväsi on antaa tukea ja tuottaa analyysejä Supply Management Managerille, jotta toimitusprojektien suunnittelu ja toimitukset ovat aikataulussa, kannattavia ja vastaavat asiakkaan vaatimuksia. Vastaat projektimateriaalien tilausten ja toimitusten kokonaisvaltaisesta hallinnasta projektipäällikön tukena. Projektit ovat valtavia, teknologiateollisuuden projekteja, joita toteutetaan ympäri maailmaa.

Vastuullesi kuuluu


* Projektien ajantasaisuus SAP:ssa
* Projektien kannattavuuden seuranta
* Aktiivinen kommunikointi toimittajien, sisäisten suunnittelijoiden ja myyntiorganisaation kanssa
* Toimitusprojektien asianmukainen dokumentointi ja raportointi


Lisäksi kannat mahdollisesti vastuuta omista projektiosista ja pääset myös kehittämään ja ylläpitämään Excel -työkaluja.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta
(esimerkiksi mekaniikka, sähkö tm. teknologiateollisuuteen soveltuva koulutustausta)
* Aiempaa kokemusta tilaus-toimitusketjun hallinnasta tai ostoista
* Erinomaiset Excel-taidot
* Erinomainen englannin kielen taito kirjallisesti ja suullisesti
* Paineensietokykyä ja aikatauluohjautuva työote


Jos sinulla on yksityiskohtaisempaa teknistä tietämystä ja kokemusta toimitusprojektin vetäjän roolista. Sinulla on mahdollisuus vastata teknisten komponenttien ratkaisuiden tuottamisesta laajemmin. hae tehtävää ja voimme keskustella vastuullisemmasta roolista!

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Ratkaisukeskeinen
* Yhteistyökykyinen
* Rohkea


Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuun alussa
* Kesto: Määräikainen 12kk (jatko mahdollinen)
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Muista, että jos olet merkinnyt ilmoitukseen viimeisen hakupäivän, et voi sulkea ilmoitusta, ennen kun kaikki hakemukset on käyty läpi.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme toimii kansainvälisesti ja on alansa markkinajohtaja. He tarjoavat asiakkailleen kokonaisratkaisuja tuotannosta ja kuljetuksista huolto- ja modernisointipalveluihin sekä kiinnostavia työmahdollisuuksia ja työntekijöitä tukevan ympäristön.