2 myyjää erikoismyymälään
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2021

Haetko töitä pienillä työtunneilla vai pystyisitkö työskentelemään noin 30-35h/vko? Meillä on tarjota molemmat!

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle suosittuihin elintarvikealan myymälöihin ainakin 2 asiakaspalvelijaa. Asiakkaallamme on kaksi myymälää Tampereen keskustassa, joten työ sisältää työskentelyä molemmissa työpisteissä. Työtehtävinä on asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja myynti. Työ sisältää myös työskentelyä varastolla, siellä työnkuvaan kuuluu pakkaaminen ja tuotteiden lähettäminen. 

Haemme ulospäinsuuntautuneita, iloisia asiakaspalvelun ammattilaisia, joilla ei hymy hyydy kiireenkään keskellä. Nautit aidosti asiakaskohtaamisista, osaat kuunnella ja autat asiakkaita parhaasi mukaan. Katsomme eduksi jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja varastotyöstä sekä hygieniapassi. Jos sinulla ei ole hygieniapassia, tulee se suorittaa työsuhteen alussa. 

Haemme kahta henkilöä osa-aikaisiin työsuhteisiin. Toisessa työsuhteessa tunteja tulisi noin 30-35 h/vko ja toisessa tunteja olisi vaihtelevasti, aina tarvittaessa. Toivomme valmiutta työskennellä myös viikonloppuisin, sillä myymälä on auki myös silloin.

Työsuhteet alkaisivat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä olisi tarjolla ainakin joulukuun loppuun, mahdollista saada myös jatkoa.

Hae paikkaa osoitteessa eezy.fi ja lisää hakemukseesi CV. Lisätietoa tehtävästä antaa Eezy Sastamala p. 040 744 4261


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot