(Poistunut julkaisusta)

2 kpl Back Office työntekijää projektiin, Fortum, Riihimäki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Etsitkö itsellesi määräaikaista työtä toimistotehtävissä? Mikäli kyllä, jatka lukemista, sillä etsimme asiakkaallemme Fortumille kahta tarkkaa ja hyvän asenteen omaavaa henkilöä Back Office tehtäviin Riihimäelle. Työsi alkaa mahdollisimman pian ja kestää tammikuun 2021 loppuun asti. Lue lisää tehtävästä alempaa ja hae paikkaa välittömästi, sillä etenemme haussa heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Tässä työssä tulet työskentelemään Fortumin Waste Solutions-liiketoiminnan Back Office tehtävissä. Tarjolla on kaksi roolia, joista toisessa tulisit työskentelemään ostolaskujen parissa, tai toisessa varastokirjaamisiin, tilausmuutoksiin, tietojen päivittämiseen sekä laskuttamisen tukipyyntöihin liittyvissä tehtävissä.
Tarjoamme sinulle numerotarkkuutta vaativan tehtävän missä tekemistä riittää, sekä tietysti myös miellyttävät kollegat! Työ on osa-aikainen, noin 30 tuntia viikossa (4 päivää viikossa).

Tarjoamme


* Tarkkuutta vaativat työtehtävät ja miellyttävän tiimin tuen
* Tilaisuuden työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti
* Mahdollisuuden päästä työskentelemään suureen kotimaiseen pörssiyhtiöön

TYÖNKUVA
Työtehtäväsi muodostuvat seuraavista kokonaisuuksista roolista riippuen:
* Ostolaskujen käsittely ja tiliöinti sekä muut vastaavat taloushallinnon tukitehtävät

Tai vaihtoehtoisesti:
* Varastokirjaamiset
* Tilausmuutokset ja tietojen päivittäminen järjestelmään
* Laskuttamisen tukipyynnöt sekä muu sisäinen asiakaspalvelu
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, joka viihtyy tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Toivomme sinulta jo jotakin aiempaa kokemusta toimistotehtävistä esimerkiksi kesätöiden parista. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, ja sinulla on rohkea ja periksiantamaton asenne. Hyvät tietotekniset taidot nähdään eduksi tehtävässä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Tammikuun 2021 loppuun asti
* Sijainti: Riihimäki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Fortumin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen
MUUTA TIETOA
Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen sekä kierrätys- ja jätepalveluihin. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja. Lue lisää Fortumista täältä.