(Poistunut julkaisusta)

2 koneapulaista stanssaus- ja liimauskoneille, DS Smith
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

DS Smith on johtava eurooppalainen pakkausalan yritys, jonka palveluksessa on 22 000 pakkausalan ammattilaista 33 maassa. Yrityksen tuotannon läpi kulkee vuosittain 3,7 miljoonaa tonnia aaltopahvia ja sen laaja tuotevalikoima käsittää kuljetus- ja kuluttajapakkaukset sekä myynninedistämistuotteet ja teollisuuspakkaukset.

Haemme nyt asiakasyrityksemme Nummelan tehtaalle
kahta koneapulaista stanssaus- ja liimauskoneille

Haluatko työskennellä alansa johtavassa yrityksessä, jossa panostetaan sekä oman henkilökunnan että tuotannon jatkuvaan kehittämiseen? Rekryämme nyt kahta tuotannon työntekijää koneapulaisiksi stanssaus- ja liimauskoneille - suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Työsuhteet ovat määräaikaisia vähintään kuuden kuukauden sopimuksia, jotka alkavat toukokuun aikana sovitusti.

Työsuhde alkaa palkallisella perehdytysjaksolla, jossa saat kattavan turvallisuus- ja tehtäväkohtaisen perehdytyksen.

Työ on pääosin 2-vuorotyötä ja palkkaus on paperialan työehtosopimuksen mukainen.

Haussa olevat tuotannon tehtävät edellyttävät molemmat 18 vuoden ikää.

Mitä toivomme hakijoilta?
Toivomme sinulta innokasta asennetta ja tahtotilaa näyttää oma osaamisesi. Olet asioihin ripeästi ja varmalla otteella tarttuva fyysiseen työhön tottunut tekijä, jolta löytyy myös hyvät tiimityöskentelytaidot ja positiivinen asenne uuden oppimiseen.

Sinulla on toisen asteen tutkinto esimerkiksi prosessiteollisuudesta/painoviestinnästä tai vastaavasti sinulla on hankittuna jo aikaisempaa tuotannon työkokemusta.

Tarjoamme sinulle nyt tilaisuuden työskennellä alansa johtavassa yrityksessä ja kasvaa pakkausalan ammattilaiseksi. DS Smith kutsuu sinut töihin!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti osoitteesta www.nordic.fi, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Nordic Henkilöstöpalveluista henkilöstökonsultti Noora Mäkinen (GSM 050 443 0350, email noora.makinen@nordic.fi).