(Poistunut julkaisusta)

2 kokkia ravintola Puro/ravintola Töölö 49-kokonaisuuteen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt ravintola Puro/ravintola Töölö 49-kokonaisuuteen kahta motivoitunutta ja vastuuntuntoista kokkia. Puro sijaitsee Helsingin Kampissa Sähkötalon 8. kerroksessa Alvar Aalto-miljöössä ja Töölö 49 hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Taka-Töölössä.

Työtehtäviisi kuuluvat kaikki keittiön tehtävät, kuten lämpimän ruuan valmistus ja raaka-ainetilausten teko. Hallitset myös keittiön kylmän puolen, eikä kakkujenkaan teko ole sinulle vierasta. Pääset vaikuttamaan ruokalistasuunnitteluun ja sijaistat esimiestä tarvittaessa.

Tehtävässä pärjätäksesi hallitset suomen kielen kiitettävästi, sinulla on hygieniapassi ja suoritettu kokin tutkinto, omaat työkokemusta usean vuoden ajalta ja sinulla on intoa olla kehittämässä ravintolakokonaisuuttamme. Aromin tuntemus on eduksesi.

Jos arvostat työyhteisöä, joka puhaltaa yhteen hiileen, tämä on paikkasi!

Pääasiassa työaikasi sijoittuvat arkipäiviin kello 7.00 ja kello 16.00 välille. Pystyt kuitenkin tarvittaessa joustamaan työajoissa.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa arkisin kello 13.30-15.00 keittiöpäällikkö Kai Saajasto 040 159 2841.