(Poistunut julkaisusta)

2 kesätyöntekijää/harjoittelijaa, Kiinteistöpalvelut
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Haemme Mikkelin kampukselle
kahta (2) harjoittelijaa kiinteistöpalveluihin
kesätyöhön ajalle 2.5. - 31.8.2019.

Työtehtäviin kuuluu mm. Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymän omistamien ja Xamkin käytössä olevien kiinteistöjen ilmanvaihto-, automaatio-, energia- ja turvallisuus- ja sisäilmaselvityksiä sekä rakennus-ja muutostöihin liittyviä tehtäviä. Työtehtävät liittyvät pääosin talotekniikkaan. Työtehtävät sisältävät myös tilapalvelu- ja vahtimestaritoimintaan liittyviä asioita, joka hakijan on hyvä huomioida, kuten esimerkiksi kalustesiirrot ja opastusasiat. Suurin osa työtehtävistä sijoittuu Mikkeliin, osa työtehtävistä liittyy Savonlinnan kampukseen ja Kuitulaboratorioon. Työtehtävät ovat opintoihin liittyvää harjoittelua tukevia.

Hakijalta edellytetään AMK-talotekniikka-, sähkötekniikka- tai ympäristöteknologian opintojen 2.vuosikurssin tasoisia taitoja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää atk-taitoja ja yhteistyökykyä kiinteistössä toimivien ammattilaisten ja henkilökunnan kanssa.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme jätettyjä hakemuksia.