(Poistunut julkaisusta)

2 kesätyöntekijää logistiikkatyöhön, DS Smith
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

DS Smith on johtava eurooppalainen pakkausalan yritys, jonka palveluksessa on 22 000 pakkausalan ammattilaista 33 maassa. Yrityksen tuotannon läpi kulkee vuosittain 3,7 miljoonaa tonnia aaltopahvia ja sen laaja tuotevalikoima käsittää kuljetus- ja kuluttajapakkaukset sekä myynninedistämistuotteet ja teollisuuspakkaukset.

Haemme nyt asiakasyrityksemme Tampereen Lielahden tehtaalle
2 kesätyöntekijää logistiikan työtehtäviin

Haluatko työskennellä alansa johtavassa yrityksessä, jossa panostetaan sekä oman henkilökunnan että tuotannon jatkuvaan kehittämiseen? Rekryämme nyt kahta kesätyöntekijää suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä aina pakkauksesta trukilla tehtäviin töihin.

Työt alkavat joustavasti toukokuun aikana ja molemmat paikat ovat luonteeltaan kokopäiväisiä työsuhteita, joissa töitä tehdään 2-vuorossa. Valittavilla henkilöillä on mahdollisuus jatkaa kesätyön päätyttyä keikkaluontoisessa työsuhteessa, joka sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Työsuhde alkaa palkallisella perehdytysjaksolla, jossa saat kattavan turvallisuus- ja tehtäväkohtaisen perehdytyksen.

Palkka työsuhteen alussa on 14€/h.

Haussa olevat logistiikan tehtävät edellyttävät 18 vuoden ikää.

Mitä toivomme hakijoilta?
Toivomme sinulta innokasta asennetta ja tahtotilaa kehittyä alan osaajaksi kesätöiden kautta. Olet asioihin ripeästi ja varmalla otteella tarttuva tekijä, jolta löytyy myös hyvät tiimityöskentelytaidot ja positiivinen asenne itse työntekoon.

Voit olla joko logistiikka-alan opiskelija tai vastaavasti sinulla on hankittuna jo aikaisempaa alan työkokemusta.

Tarjoamme sinulle nyt tilaisuuden työskennellä alansa johtavassa yrityksessä ja kasvaa alasi todelliseksi ammattilaiseksi. DS Smith kutsuu sinut töihin!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti osoitteesta www.nordic.fi, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Nordic Henkilöstöpalveluista henkilöstökonsultti Noora Mäkinen (GSM 050 443 0350, email noora.makinen@nordic.fi).