(Poistunut julkaisusta)

2 JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAN VIRKAA, VAATIVUUSTASO 40.16.
Suojelupoliisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Tehtävän kuvaus

Asutko komentorivillä? Onko osoitteesi ::1 tai 127.0.0.1? Teetkö kaiken paremmin komentoriviltä etkä pelkää s/(ge)([Rr]e )(xp(ejä))?/\2\1\3/ ;--? 

Suojelupoliisissa on haettavana 2 järjestelmäasiantuntijan virkaa. Virkojen vaativuustaso on 40.16. Sijoituspaikkana on Tiedonhankintayksikkö ja sen Kybertoiminto.

Järjestelmäasiantuntijan toimenkuva sisältää tietoverkkojen, järjestelmien ja palveluiden konfigurointia ja kehitystyötä mm. avoimilla ohjelmistoilla ja työkaluilla. Lisäksi työnkuvaan kuuluu luovaa ongelmanratkontaa, asiantuntijapalveluja, uusien järjestelmien ja työkalujen oppimista sekä tarvittaessa niiden tuottamista.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Tehtävään ei ole erityisiä pätevyysvaatimuksia. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi

Suullinen Hyvä
Kirjallinen Hyvä
Ymmärtäminen Hyvä

Ruotsi

Suullinen Tyydyttävä
Kirjallinen Tyydyttävä
Ymmärtäminen Tyydyttävä

Hakijalta odotamme

Edellytämme tietotekniikan osa-alueiden monipuolista tietoturva- ja tietoverkko-osaamista sekä kokemusta mm. skriptikielistä kuten Python, Perl ja Bash että virtualisointiympäristöistä. Edellytämme myös osaamista ja kokemusta palvelimien ja palveluiden konfiguroinneista ja kehityksestä, ymmärrystä tietoturvasta sekä ohjelmakoodin kirjoittamisesta.

Henkilöllä tulee olla tehtävään soveltuva koulutus, arvostamme alan korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen ja hänestä tullaan tekemään laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on toteutettu aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Eduksi katsomme lähdekoodin ymmärtämisen sekä monipuolisen kokemuksen useista eri käyttöjärjestelmäalustoista, mukaan lukien eri BSD-, Linux-, Mac OS käyttöjärjestelmät. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen IT-automaatiotyökaluista kuten Ansible tai Puppet. Arvostamme tietoverkkoinfrastruktuurin rautatuntemusta, harrastuneisuutta IT-raudan ja softan parissa sekä ymmärrystä sulautetuista laitteista.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika
Tehtävä alkaa: 1.5.2019

Virat pyritään täyttämään 1.5.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 20.3.2019 16:15
ID: 26-326-2019

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Suojelupoliisin kirjaamo
Ratakatu 12, PL 151
00121 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Peruspalkka vaativuustasolla 40.16 on 4110,54 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan palkkausjärjestelmän mukaisesti henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa, joka on 10-46 % peruspalkasta.

Edut

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen.

Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 2

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Suojelupoliisi vaihde

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esimiehiltä soittamalla vaihteeseemme ja ilmoittamalla työavaimen

0295 480 131

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisesti ei ole mahdollista, sen voi toimittaa myös osoitteella Suojelupoliisin kirjaamo, PL 151, 00121 Helsinki. Merkitse sekä hakemukseen että kirjekuoreen hakemasi tehtävän hakuavain. Hakemuksia ei palauteta.