(Poistunut julkaisusta)

2 Asiakaslähtöistä projektikoordinaattoria
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Työelämä muuttuu nyt nopeammin kuin koskaan aiemmin. Uudet teknologiat ja innovaatiot synnyttävät uusia rooleja ja edellyttävät uudenlaista osaamista. Jotkut ammatit katoavat kokonaan. Tulevaisuutta emme voi ennustaa, mutta voimme olla muutoksessa mukana mahdollistamassa yksilöiden ja yritysten kasvun jatkossakin. Intohimosta tätä työtä kohtaa on syntynyt tiimimme Sarasella - työelämän muutoksen supersankarit.

 

Työssämme Sarasella autamme yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan muuttuvan työelämän keskellä. Ratkomme työmarkkinoiden osaajapulaa uudistamalla ihmisten työuria ja kasvattamalla uusia osaajia kasvualoille. Palveluihimme kuuluvat rekrytoivat koulutusohjelmat, muutospalvelut ja erilaiset työllistämisen pilottihankkeet. Näiden avulla pystymme vastaamaan muuttuvan työelämän tarpeisiin konkreettisesti ja ennen kaikkea isolla sydämellä. Tehtävä ei ole helppo ja nyt tarvitsemme uusia voimia Espoon tiimiimme. Etsimme nyt

 

2 ASIAKASLÄHTÖISTÄ PROJEKTIKOORDINAATTORIA

 

Tiimisi voi olla joko rekrytoivissa koulutusohjelmissa tai muutospalveluissa. Näissä molemmissa tiimeissä sinulla on vastuullinen rooli projektien koordinoinnissa ja toimit projektitiimien tärkeänä tukipilarina ja selkärankana. Tuet projektitiimejä läpi projektien ja sinulla on kykyä pitää useampiakin lankoja käsissä samanaikaisesti. Toimit ensisijaisena rajapintana ja yhteyshenkilönä hakijoiden suuntaan, joten draiverinasi tässä työssä on erityisesti halu palvella hakija-asiakkaitamme laadukkaasti ja informatiivisesti. Lisäksi haluat ottaa ja kantaa vastuuta projektien raportoinnista, laskutuksesta, viestinnästä sidosryhmille sekä käytännön järjestelyistä koulutuspäiviin liittyen. Excel ja erilaiset järjestelmämme eivät pelota sinua, vaan pyörittelet niitä taitavasti ja tehokkaasti.

 

Tärkeimpiä supervoimiasi ovat systemaattinen, tarkka ja huolellinen työote, asiakaslähtöinen mindset, halu auttaa sekä erinomaiset organisointitaidot. Pääset osaksi Sarasen Espoon tiimiä, josta ei menoa ja iloa puutu. Teemme työtämme suurella sydämellä ja arvostamme sen merkityksellisyyttä. Tätä odotamme myös Sinulta. Käy tutustumassa meihin sivuillamme http://www.saranen.fi/saranen-consulting/.

 

Viihdyt projektikoordinaattorin roolissa varmasti, kun sinulla on

  • halua omalla toiminnalla varmistaa timanttinen hakija- ja osallistujakokemus
  • kykyä hallita samaan aikaan useampaa pienempää sekä laajempaa kokonaisuutta
  • projektiosaaminen hyppysissä
  • pitkäjänteisyyttä tehdä tarkkaavaisuutta vaativia tehtäviä
  • Excel hallussa ja peloton asenne ottaa järjestelmiä haltuun
  • kykyä joustavaan sidosryhmätyöskentelyyn tärkeimpien sidosryhmiemme ja kumppaniemme kanssa
  • hyvä pelisilmä sekä systemaattinen ja tavoitteellinen työskentelyote
  • sekä et säikähdä tehdä töitä paineen alla erilaisissa tiimeissä ja nopeatempoisessa ympäristössä.

 

Kiinnostuitko?

Täytä meille hakemus täältä 24.3.2019 mennessä ja jää mieleen! Lisätietoja roolista saat Mira Tapiolalta ja Ulla Simoselta. Miran tavoitat parhaiten puhelimitse numerosta 045 171 6787 seuraavina soittoaikoina: ke 13.3. klo 14-15 tai pe 22.3. klo 10-11. Ullan puolestaan numerosta 040 762 5247 seuraavasti: pe 15.3. klo 12-13 tai ti 19.3. klo 15-16.